Header Blog untuk korang !

hai semua ! saye baru blaja buat header transparent ! hari tu saye hnye promote header yg saye ambil dari google . tapi kali x dah . saye BUAT SENDIRI ! jgn risau , ianya tranparent ! nk x ? kalau nk boley pilih yee .. :-








hehe , banyak ken ? saye memang rajin ! x caye ke saye buat ! okey , sekarang saye berani SUMPAH !
kalau korang nak save , tekan gambar tu dulu ye . harap korang boley pilih salah satu daripada nye . erm , lagi satu ! sape yang nak kene mintak izin dulu , boley komen ! kalau ade yg x mntk izin , saye HARAMKAN ! yela , saye buat penat2 , ade org curi pulak .. sape yg x marah ken ?? okey2 . saye nak rehat jap .



-thanks-




Thank You sebab baca entry ni . Jangan lupa like dan komen .

9 comments:

RieHaNa D'luvers said...

hye.. sye nak ambik satu header tau.. leyh??

Zati Izzati said...

heheh , no Prob :) awk amek yg kaler purple tu ken? thx sbb sudi amek :D

Wan Nur Balqish Wan Isa. said...

Hye akak,Balqish nak yang warna purple tu,kay? Kalau boleh,thanks very much!

Esyah Amirah said...

Nk Ambek Header 1 Zaty ? :)