Alhamdulillah . Selesai Edit Blog Orang :)


ASSALAMUALAIKUM & SELAMAT TENGAHARI ,
Malam tadi , ade orang tempah kat zaty. die suruh zaty EDIT FULL kat blog die :) and, siap juga malam tadi. malam tadi die tempahmalam tadi juga zaty siapkan :)

dari design kosong , menjadi design yg cantik.
Die pnye blog, online shop . So, zaty ade buat header untuk die yg ade gmbr2 untuk dijual . hehe, nak tengok?




Pastu, gambar untuk copyright :



Ade lagi yg lain2 . malas nk upload . Kat bawah ni senarai yg zaty edit kt blog die,

1. Background
2. Header
3. Animated Banner
4. Copyright
5. Button FB & TWITTER nama sendiri
6. Scroll Bar Design Baru 
7. Favicon 
8. Cursor 
9. Menu Tab
10. Corak Post Tittle & Sidebar Tittle
11. Button FOLLOW & DASHBOARD 
12. Back To Top 
13. Bahagian Komen 
14. Centerkan Seluruh Blog
15. Create Page 
16. Round Hover With Shadow
17. Link Membesar bila menyentuh 

FULL EDITED !

kalau korang nk tengok blog die, tekan -> SINI!

So, kalau kt blog korang ade yg kekurangan .. tempah lah kat zaty .. murah jer *ceyh* .. 

Kalau berminat, tengok lh senarai harga di -> SINI!




Thank You sebab baca entry ni . Jangan lupa like dan komen .

4 comments:

Princess Syazliyana said...

insyaallah ..mmg ade niat nk tempah kt zaty , but tunggu nk kumpul duit .. :3 hehew . :)

Ahmoi ANM said...

cantik la zety . timbul pulak niat nak tempah . ;) Faa pun ada edit blog org . tp tak cantik . muihihiih ,

Nur Najwa Bt Ibnu Pajar said...

anda telah di tag.come join GA =)
http://waziqahlife.blogspot.com/2012/05/amercorner-giveaway-free-domain-and.html