Blogger kak Fatin Liyana masuk TV9


Ohh , baru harini baru zaty kenal sape blogger yg masuk tv pagi tadi :) patutnye kak Lyssa Faizureen yg kene masuk tv9 ! haha.. *peminat niy*

Kak Fatin Liyana masuk tv9 dalam rancangan "Nasi Lemak Kopi O"
Fuhh, memang cntek org nye.. tengok jer die kt dlm rancangan tu zaty terus lh bukak blog die . Blog die kemas dan simple . simple sangat .. :)
follower die ramai ..

Kat dlm blog Kak Fatin ni die ceritakan pengalaman die semasa pergi melancong ke luar negara/dalam negara . Ada juga TIPS-TIPS kt dlm blog die . nak tengok blog die? terjah -> SINI!

Kak fatin ni seorang doktor jugakkk.. rajin sungguh die update blog .
btw, Kak Fatin ni cntek sangat! huhu ..

Rugi betol sape yg tak tengok cerita "Nasi Lemak Kopi O" pagi tdi .
Kalau zaty tak tengok cerita tu, mungkin Zaty tak update pasal die sekarang ni ..

Kak Lyssa Faizureen ni zaty cadangkan eloklah masuk tv jugak . hehe...
blog kak lyssa cantek+ade tutorial+ade tips+follower ramai & mcm2 lgi . Tapi, kak lyssa dh pernah masuk majalah & pembaca berita tv3 pernah sebut nama akk lyssa ni. saye peminat Kak Lyssa jugak! saye anggap kak lyssa macam artis tauu ! <3 Kalau lah Kak Lyssa masuk tv jugak, perghh! memang happy lar .. sebab ape? sebab tengok Kak Lyssa happy jugak lar ! *peminat ni tau* 

so, ape pilihan korang? korang lebih mengenali si Blogger Kak Lyssa Faizureen atau si Blogger Kak Fatin Liyana .

dua-dua blogger ini hebat belaka ! termasuk Ben Ashaari . hehe
Selamat Malam


Thank You sebab baca entry ni . Jangan lupa like dan komen .

7 comments:

Pecinta pink^^ said...

prefer fatin liyana:) hikhik.masing2 ada kelebihan..yuyu zulaikha pun besh:)

❤farahin izzati❤ said...

mereke semua otai2x blog, :) hehe

coklat susu said...

kak FL awesome :) plus she a doc-to-be :)
masing2 ada kelebihan tersendiri :)
sygnya lah terlepas sbb kena pg sekolah urus hal..huaaa

Ardini Izzati said...

Kak Fatin Liyana memang adorable sangatt. Tapi Kak lyssa pun apa kurangnya but i pun lebih prefer kak FL :)

Izzuddin Fauzi said...

Sangat minat si Dr nie... :D

Lyssa Faizureen said...

huu / akak tgk gak cte nasi lemak kopi O tu semalam . She's memang adorable ! Dia hebakk ! :) yeahcc !

Kau Dan Aku said...

saye lebih kenal Kak Lyssa <3