Giveaway tamat !


okey . Giveaway yg zaty anjurkan dh tamat ~ :)
terima kasih yg dah join . Yang dah join tu, semua dapat hadiah !

yang dah ikut semua syarat2 , dia akan mendapat hadiah yg lebih berharga lar .. haha
so , korang ada lagi masa untuk ikut semua syarat2 nye .

pukul 1 atau pukul 2 ni zaty akan membuat rondaan lagi sekali di blog2 semua peserta.
tarikh zaty umumkan pemenang tu tak tau lagi . mungkin esok atau malam ni.


bila zaty dh post entry pemenang GA ni , korang cepat2 lar amek tau k . sbb ade bende penting nak bagitau . hewheww ..




Thank You sebab baca entry ni . Jangan lupa like dan komen .

7 comments:

tyka said...

he2..ok2..
up 2 date:))

cik kiera said...

Dah tamat ? ohhh , tak sabar nak tahu . buad pelan-2 ye . :D

Nurul Ezatee Roslee said...

Yippi ! tak sabar nak tau saya dapat hadiah apa

Cik Puan Muda Umi said...

tak sabar nak dapat hadiah..heeee

syafiqah said...

tk sbar nk tgok pemenang

♥ Safiena ♥ said...

Tahniah kepada pemenang yg bakal akan diumumkan.. :) ALL THE BEST!