Perhatian Kepada Peserta 1st special giveaway by iza zaty


Salam semua . Yang Join GA zaty tu , WAJIB BACE ENTRY ni .
Kalau ade kwn korang yg join jugak GA zaty , suruh die bace entry ni !

Sape yang join GA zaty ni , semua akan mendapat hadiah !
Tapi , hadiah zaty yg akan berikan . Zaty pilih lar hadiah mne yg sesuai untuk dia .

tarikh tutup GA zaty telah diubah kepada tarikh 20/5/2012 .
Zaty tau msti korang tak sabar-sabar nak hadiah ken ? hewheww , tinggal 10 hari jer lagi .

Hadiah semuanya ade 91 tau ! yg join sekarang ni 35 ! so , yg join ade peluang larh dapat hadiah :') korang kene lah ajak kawan2 korang jugak untuk join jugak .
Zaty berharap sangat peserta GA zaty ni mencecah 90 ! Jadi , semua dpt hadiah ken ? Baru lah adil name nye tu .

Jadi , yang dh JOIN ni . Akan dapat hadiah :)
Zaty akan umumkan pemenang pada 21/5/2012 .

Sape yang belom join lagi & rase2 nak hadiah .. JOM LA JOIN !!
kalau nak join , KLIK SINI !!

ingat .. YANG DAH JOIN , PASTI AKAN MENDAPAT HADIAH :')


Thank You sebab baca entry ni . Jangan lupa like dan komen .

6 comments:

siti zulaikha said...

wah3.. ada can.. saye dah join sweet.. ^^, insya'allah saya akn sebarkan news nieyh.. (=

emeliena said...

waalaikumussalam. wah, ohsemm !
nanti eme tolong promote lagi yep ;]

*NurSyahieraDahhari* said...

dah hantar entry :)
nanti list kan my entry tau :)
yeay! nak hadiah! :D

Cik Puan Muda Umi said...

wahh,biar betul nih..okeh,akan join esok..:)

Rafflesia™ said...

wahhh... terima kasih dear @_@ harap2 syieda ada peluang tu.. hiihi

uncHa said...

wahh hebat..kak nak join juga :D