'2nd GIVEAWAY BY IZZAH ZAKARIA'


hai semua. saye nak join izzah punye '2nd giveaway' ni. rase best jugak,  harhar -.-

haa , yang banner kat atas tu, izzah lar yang buat.. cantek ken? erm, memang cantik! cantik sangat. *ini bukan bodek ek*  = ="

satu lagi, lupe pulak nak tulis tagline nii.. okey, saye tulis .. 'Saya join, Saya menang' *insyaallah*

* mangsa2 blogger yang saye akan tag ialah :
- HANA JAY BE
- HUDA ZAKARIA

wokey.. saye da join! so, kalau korang nak join jugak.. boley pergi jenguk2 blog izzah .
: http://izzahliciousblogger.blogspot.com/




Thank You sebab baca entry ni . Jangan lupa like dan komen .

2 comments:

huda d'luvers said...

Zati~huda x faham laa ni sebanarnya contest ape?

Zati Izzati said...

Ni macam contest cabutan bertuah.. kalau huda nk join pon dah tamat dah .. hehe , zati x dapat :(