Cute Header Transparent


hai semua . kali ni zaty baik dan rajin sbb zaty buatkan HEADER untuk korang . zaty dok ulang alik tempat edit . hehe ... okey , korang pilih tau , dan harap KORANG SUKE !








 zaty hanya mampu buat 5 warna sahaja . sory la kalau header ni tak dek warne yg korang suke (:
lagi satu , sorry la kalau yg saki baki background tu ade lagi . zaty tak pandai nak transparent kan sangat . chill beb ~


Thank You sebab baca entry ni . Jangan lupa like dan komen .

3 comments:

Iza Zaty said...

amek jela sape yang nak :)

Esyah Amirah said...

Nk Ambek Header 1 Zaty ? :)

ardini asri said...

saya amek satu warna pink