First GiveAway By Khairunnisa & Nurul


hai semua !! zaty ade join giveaway ni . sekarang , zaty nk tempekkan banner nye ..


haa , cantek ken ? sekarang , zaty nak TAG kawan zaty pulak ..
kawan yg zaty tag ni dh tau yg zaty JOIN giveaway ni .. die adalah ...

HUDA ZAKARIA

harapan : semoga menang dalam giveaway kali ni . hikhik

zaty juga dah FOLLOW blog khairunnisa & nurul , dan juga zaty dah follow kesemua BLOG SPONSOR kecuali yg blognye tak dek button follow :)



kalau korang2 nak join jugak , tekan banner yang lawa kat atas tu !!! bye <3



Thank You sebab baca entry ni . Jangan lupa like dan komen .

4 comments:

aqilah malik said...

hai.i nk tnya u dh follow sponsor kn?belog sponsor mna yg xdek follow button?

Iza Zaty said...

kejap ek , nak carii :)

Iza Zaty said...

ini name name nye :-

1. aze alia

2. Nisa

3. Rochelle (blog die tak boley follow)

huda d'luvers said...

tak faham la zati tolong terangkan kat fb boleh?