Yahoo !



yeah , alhamdullilah :) blog zaty dah kembali kepada asal !!! yeah.. happy sangat ..
zaty nak ucapkan thank you kepada yang dah buat tuto sampai blog zaty ni JADI CANTIK !!! *
haha .. zaty nak cite sikit ni, aritu kat page HEADER & FREEBIES tu x ley bkk ! tapi, bile zaty dah jenguk2 blog diorang ni.. page tu dah boley bukak !!! yahooooo!!!

orang pertama ialah :- Kak Lyssa yang CUTE !

thx sgt2 kak lyssa sbb dah buat tuto ! blog akak pon comeii jugak :)


orang kedua ialah :-  Nabila Medan

haaa , blog die simple , tapi cute ! thx ek nabila .. sbb nabila buat tuto ! :D


orang ketiga ialah :- Huda Zakaria

huda ni lah kawan zaty yang paling BAIK !!! die lah yg tukar segala blogskin, template dan lain2 lah! thx huda! sayang huda.. lagi satu, huda ni baru darjah 4 dah pandai berblogging dan berfacebook.haha


yeah,.. ok, BYE ! *tengah happy*
Thank You sebab baca entry ni . Jangan lupa like dan komen .

2 comments:

huda d'luvers said...

alahai zati oiii...huda bukan darjah 4 laa huda darjah 5 :)

Iza Zaty said...

oh yeke? haha..masih kecik jugakk . haha :DD