Freebies - CODE gambar assalamualaikum


hai . skarang ni zaty nak bagi kat korang CODE CODE gambar assamualaikum .
zaty buat SIMPLE je . kalau korang nak , boleh amek code die :-


http://1.bp.blogspot.com/-c5c8rB_Nb2s/T3FKEaMCcKI/AAAAAAAAAeo/DVhCp3Xc0oA/s1600/BIRU.png



http://1.bp.blogspot.com/-eX31lU4irm4/T3FKFiW1aeI/AAAAAAAAAew/Aa62dRbDVwY/s1600/HIJAU.png


http://2.bp.blogspot.com/-umhWFi5vpj8/T3FKGdXXH-I/AAAAAAAAAe4/bN2M3Yh5rD4/s1600/KUNING.png


http://4.bp.blogspot.com/-yXaHHs5t0Y8/T3FKHZICIkI/AAAAAAAAAfA/aq42qjVEX8Y/s1600/OREN.png


http://1.bp.blogspot.com/-nPJsrNzU278/T3FKICrp_XI/AAAAAAAAAfI/E_WahpvOh30/s1600/PINK1.png


http://3.bp.blogspot.com/-vE5MTf6pYko/T3FKIz3VNeI/AAAAAAAAAfQ/ukFEVkAG9mU/s1600/PINK2.png


http://4.bp.blogspot.com/-EFxvPd7B0W8/T3FKJe0zRAI/AAAAAAAAAfY/HoGceBHSUwc/s1600/PITCH.png



http://4.bp.blogspot.com/-7Qk7JzZOrDE/T3FKKsXi_NI/AAAAAAAAAfg/Z5BKvtPrcAM/s1600/PURPLE.png

http://3.bp.blogspot.com/--zHntmcDxao/T3FKLcS_pdI/AAAAAAAAAfo/-do5KYuiTc4/s1600/PURPLE2.png


haa , ken zaty dah cakap .. zaty buat simple je . korang pilih la warne mane yg korang suke ! :)

AMARAN KERAS !! kalau korang copy & paste tutorial yang zaty buat ni , korang kene tulis perkataan ' credit to zaty ' dan mesti ada link blog zaty skali . tq


Thank You sebab baca entry ni . Jangan lupa like dan komen .

1 comment:

misswhatever d'luvers said...

cantik gambar...cume gambar tuh kene tmpl stikker cikit