Ade pengumuman .. *kehkeh*




hehe , harini dah hari jumaat lah !
tak sabar2 nk tau sape pemenang Giveaway yg Zaty join haritu . harap2 lah menang .
Huhh , Zaty pun baru selesai buat kerja sekolah ni , nasib baik mak Zaty ingatkan . hahah ~ okey , sambung kepada pengumuman yg zaty nk buat tu .

PENGUMUMAN :- Zaty nak bukak tempahan Animated Banner secara PERCUMA !!!!
kalau kat orang lain kene bayar ken ? haa , yang takdek banner lagi tu , kalau nak tempah kat
Zaty pun boleh .. tak payah bayar la .. Tapi , kenelah FOLLOW blog zaty dulu .
Sape yang nak tempah tu , boleh la bagitau kat FB zaty atau kat komen entry ni .. Jangan lupe bagitau nk tulis ape dn nk letak background ke , gambar korang ke , or papejela .

tujer , byebye !

Thank You sebab baca entry ni . Jangan lupa like dan komen .

9 comments:

Pecinta pink^^ said...

saya nak banner:D
nak banner name saya,,hikhik

Pecinta pink^^ said...
This comment has been removed by a blog administrator.
uncHa said...

hee nice syg :) rindu adk kak ni

Acik IeyMah said...

rajin zaty nii..truskan kerjnn zaty ye..hihihi..

ciksengeh :D said...

sangat menarik !! nak3 .. nak letak nama kita + doodle bolehh ? wee :D

Aqila Arshad said...

nak banner gak! hehe
nak letak Qila Hometown ngan gambar korean cartoon yang pegang camera..
err bole x??
swi susakan ^^

Pecinta pink^^ said...

hikhik,,dik akak nak banner tulis gadis pink tegar..kalau bole nak doodle and ada link website sis..hee

miss syafqa said...

nak gak..hik2..nk riben warna pink..pastu letak link blog..hehehe

Shah Eira said...

nk boleh ?? :) x buleh x pe