Freebies - Gambar untuk Header (Part 1)






Zaty dah transparent kan gambar2 kat bawah ni . Gambar kat bawah ni korang boleh buat tambahan untuk header korang or papejelah . Nak save senang sajer , tekan gambar > Right Click > Save image .
























Sumber : GOOGLE


Thank You sebab baca entry ni . Jangan lupa like dan komen .

8 comments:

HAJAR said...

Comel...Nanti saya nak guna doodle2 terpilih buat freebies header boleh?
(mintak izin dulu)hehe.. :)

Iza Zaty said...

HAJAR : boleh jer , takdek masalah . heheh

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Awk saya ambil yg laki dan pompuan yg wrna putih , dan pompuan baju merah dan kedua2 sweet kapel tu eh ? Macehh:)

Esyah Amirah said...

Sye Ambek Pompuan And Laki Yg Pkai Bju Kaler Puteh Tu

Ainin Suffiah said...

wah , cute laaa . hehe , ainin amik eh , tq :)

NuR nAdhIraH said...

Sy amik eh ? terimakasih :)

norain97 said...

ain ambil tau. timekasih