Setiap Blog Wajib letak ChatRoom/Cbox/Fbox




Nampak tak TAJUK kat atas tu ? Yeah , SETIAP BLOG WAJIB LETAK CHATROOM !
Tapi , takde lah WAJIB sangat -.-

Sebab sebab kenapa kena letak CBOX :-

1. Orang lain susah nk Bagitau kt korang yg Blog korang tu Cantik . Kalau kt KOMEN , nnti salah topik pulak -.-

2. Kalau orang tu dh follow korang , pastu die nk ckap " DONE FOLLOW YOU " pun takboley sbb die mcm nk suruh korang follow balek . Kalau die dh FOLLOW korang tu , tapi tk bgitau kt CBOX , mesti die UNFOLLOW balek ? kehkehkeh ~

3. Untuk ramaikan FOLLOWER . Kalau ade orang dtg Blog Korang , die msti akn antar mesej kt Cbox tu . Dan korang boley klik name die pastu FOLLOW die . nnti die akn follow balek . Kalau takdek Cbox , korang mesti duduk jer kt BLOG korang tuh . Takgi mane mane pun . takdek kawan !

4. KORANG TAMBAH LA AYAT SENDIRI !


haha . bagi Zaty la ken , letaklah Chatroom tu ! kalau tak tau nk bubuh , boley klik -->SINI<--
Yg pasang Blogskin tu ade cara jugak untuk Letak Chatroom tapi pandai2 lh Search kt GOOGLE para2 blogskin semuaa ~

yang NOMBOR 4 tu , ape pulak PENDAPAT KORANG TENTANG SAPE YG TAK BUBUH CBOX ? Meh kongsi !!



Thank You sebab baca entry ni . Jangan lupa like dan komen .

4 comments:

FarFarihin said...

haha..btul3x !
no 4 tu,erm..
hah!kalau org tu nk tnya ap2 psal blog,msti nk tnya at cbox kn?klu xda cbox,cm ne nk tnya kan?kan?kan?huhu..sekadar pndangan..

Nurain Nadhirah said...

no.4 tu,,susah kalau nak bagitau yang dia tu di tag...[bagi saya lar]

coklat susu said...

tapi kadang2 ada jugak blogger yg slh guna cb.mcm letak link iklan,ckp follow tp x..bab folow 2 boley tahan agy tp bab iklan 2 ase mcm gerammm sngt..hihihi justt bg pndangan sj :)