Freebies - Doodle Berdiri




Kali ni Zaty buat doodle untuk semua orang .
 Tak kesah la korang nak tengok tengok doodle tu ke , save ke , or papejela .
Doodle ni tak cantik , tapi COMEL !
Zaty ade buat 9 doodle yg sama wajah tetapi lain warna dan lain corak nye .
Doodle ni ade pegang satu papan atau kad yg kosong . Kat situ korang boleh isi ape ape yg korang nak isi . Nama korang ke , Nama Pakwe korang ke , name blog korang ke , dan lain lain .. 

 




















ha , comel tak comel tak ? Hehehe . Kalau nak SAVE atau taknak SAVE , komen komen lah ye .Kahkahkah ~


Thank You sebab baca entry ni . Jangan lupa like dan komen .

9 comments:

Pecinta pink^^ said...

er nak sangat,,nak wat header..tapi xpandai nak edit:( hahaha kesian kan..kalo pink cantik nye,,

sizziey darliana said...

comelnya doodlenya.. lia pun nak juga satu yang special untuk lia.. hehhe....
peace.. :)

Noor Syahmina said...

eee,,, comel lah... akq nak yg wrne pink tu bley...

Iza Zaty said...

LIA > hehe , boleyje . Tapi tak tau bile leyh Buat :) PEACE

Kak Syahmina > Boleh jer . Amek la

Esyah Amirah said...

Hye Comellahh Doodlee2 Niee . Nkk Ambikk Ygg Wrnee Biruu Tuu Bolehh ?
- Tq -

ISLAM IS MY WAY said...

assalamualaikum, saya amik satu yang pink ! :D