Freebies - Doodle Freehair Yang Cute





Ehemm , best jugak buat DOODLE kat PaintTool Sai ni ! doodle ni ade banyak warne , korang pilih la mane korang nak .. kalau dh amek tu , bagitau tau ! ni 100% Zaty buat .. kbyee .. selamat hari buruh ! :)  









Thank You sebab baca entry ni . Jangan lupa like dan komen .

19 comments:

Tengku Laurel Adamila said...

hey there! >,< ambik satu yee. nak tanye leh takk?boleh tak zaty bagitau jenis tulisan ape yg zaty guna untuk buat header zaty tuh? i'm wating outside the line okey.reply cepatt.
-_- kalau boleh kasi link okey.

Princess Syazliyana said...

comell :) nk satu bole ? pndai zaty buat :') hihi

Cik Purple said...

comel la.. :) cp pun nak simpan satu yer.. :) hehe.. tq.. meh la singgah blog cp.. ;)

Athirah Rosli said...

comelcomelcomel...!!!! like 45x

Ieyza Afieyna said...

cute nye.. ieyza nk buat tapi xpenh jadi pun. xreti la.. hehe

✿ pink velvet ✿ said...

pandainyer die buat doodle comei ni, hehe~

emeliena said...

As-salam.. heyp zaty. Alolo, comelyee doodle dia <3

amranaiman said...

tukar2 color baju ek.. :)

sis92 said...

amboi rajinnye mendodol :D

Hana Humaira said...

Zaty , kita ambill yee ! Semua comel-2 belaka .

fiqah hamed said...

Chomelnya..fiqah ambil yer.

Esyah Amirah said...

Amek Satu Keler Pink Tuu Err

Cik Fie said...

cutenye..nak ambik boleh ? :D