Awesome Give Away Dunia Sebenar Shida


A'salam . huhuuu , jom join Giveaway GEMPAKK ni !
GA ni dianjurakn oleh Kak Shida <3
tekan banner kiut miut di bawah ni kalau nak join .



hadiah GA ni AWESOME ! blogger terkenal pon ade sponsor jugak .
jom lah kite memeriahkan kan lgi GA ni !


1. Follow blog penganjur dan sponsors GA ini (senarai sponsors seperti dibawah) : 

E'S OnlineShop (21)                       - OdahoneBiz (105)  
Muhammad Saiazuan (1875)        - Lyssa_Secret (50568) 
Fiz Graphic (7680)                         - Arol Mubin (1584)  
Nur Damia                                     - Arra Ahmad (2323)   
Zinnia Z A Shop (FB)                      - IntanBerlian (1320)   
Nakira's Collection (FB)                - Qatratun Al-Khairi   
Qat_Bawal Shop (8)                       - Eza_stories   
Irwani Zulkifli                                 - Eqbal Zack (6010)   
Nurul Yui (2270)                             - Bui Junaidi (1332)   
Nur Athirah (575)                           - Puan Azizah (3852)   
- Eca_Dwinky Asha (1233)               - Ain Zulaikha (3666)   
- Puan Ummi (480)                            - EGTV.com.my (FB)    
EMTV.com.my (FB)                        - Muaz Faris  
Peyan (503)                                    - Shida sendiri (3003)

DhiyahShoppe                               GAnContest

Rahayu Izaima                              - Gula-gula Kapas (822)

Marliyana (138)    


2. Like Fanpage sponsors disini -->> Fanpage Sponsors *shida sudah sediakan dalam satu page kesemua FP sponsors untuk memudahkan para peserta LIKE! mudahkan? LIKE saja ok :)
3. Buat entri bertajuk "Awesome Give Away Dunia Sebenar Shida" letak banner GA serta backlink kan ke blog shida dan letak juga list sponsors dalam entri korang. (boleh copy list sponsors dari syarat 1, pastikan ada link ya)
4. Tag beberapa kawan lain. Lagi ramai lagi meriah hadiah pun makin banyak :)
5. Link entri GA hendaklah di paste pada ruangan SUBMIT LINK yang telah shida sediakan dibawah syarat-syarat. (cuma perlu letak nama peserta/blog dan link entri GA sahaja)
6. Setelah link entri korang submit berjaya dilakukan, dapatkan no.peserta/ blog (kalau boleh selepas submit korang refresh dulu untuk dapatkan no.peserta/blog dengan betul)
7. dah buat syarat 5 dan 6, komenkan pada entri GA ini Nama dan No.peserta/blog sahaja untuk semakan shida nanti. (ingat cuma NAMA dan NO.PESERTA/BLOG sahaja) sebarang link yang korang komenkan pada entri GA ini tidak akan dilayan dan akan di delete dengan serta merta. Shida nak mengelak dari SPAM LINK.
8. Untuk lihat Hadiah-hadiah yang ditaja oleh sponsors boleh lihat sini -->> Hadiah GA
9. GA ini bermula pada 3 JUNE 2012 dan akan tamat pada 17 JULY 2012  *jika ada sebarang pertukaran akan shida inform :)
10. Pemilihan pemenang menggunakan Random.org saja. Segala

saye dh ikut kesemua syarat2 nye .
dah FOLLOW blog kak shida , FOLLOW blog sponsor dan LIKE page sponsor.
blog kak shida sye dh follow lame dh :)

TAG :-

 1.Sarah  2.Shahira 3.CikMun 4.Ninie 5.Nabila 
harap korang semua dapat join :D
dan korang yang baca entry ni, join lah skali ye!

GA ini bermula pada 3 JUNE 2012 dan akan tamat pada 17 JULY 2012



Thank You sebab baca entry ni . Jangan lupa like dan komen .

2 comments:

cynta ieda said...

http://hunyieda.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-fatin-fatini.html mari join sini dear..banyak hadiah menarikkkk

shida'R said...

dear :) jom semak no.peserta tuk awesome GA shida..esok akn kua result ..tq, good luck :)