Rindu Masa first Time berblogging


Assalamualaikum ~ 
dah nak puasa , tu yg suka tu ! 
hehe. 

rindu post-post yang lama . masa first time berblogging tu entry merepek-repek je. ken?
hahaha , tergelak jugak masa baca entry2 lamaa .
Zaty start blogging pada : 27/1/2012
Yeah, i'm new :)

dulu design blog zaty ni buruk -,- Pastu ade terjumpa blog Kak Lyssa.
zaty ikut jela tutorial. mula2 tak paham . lama-lama dh paham :)
sampai sekarang , alhamdulillah, blog zaty dh okey sikit . hahaha.
nak tengok tak dulu design blog zaty ni camane? smpai lah design yg skarang ni.
nk tengok? okey, scroll bawah ~











dari atas sampai ke bawah ni lah perubahan yg ade.
yg atas paling atas design masa mula2 berblogging. dh lupa lah pakai template ape =,=
hehe. Gambar ke-2 tukar template. sehingga gambar ke-4 template yg sama.
Gambar ke 5 tukar template Denim, background dn sebagainya.
sampailah gambar seterusnya, menggunakan template Denim.

nasib baik zaty simpan tau gambar2 blog zaty yg dulu punye kt Album Page .
kalau tak msti korang x dpt nk tengok. hihi.

background ? zaty suka background yg first2 pakai tu. Tapi, takkan nk pakai yg sama je ken? zaty pon tukar lahh .


Masa First time berblogging tu rasa sedih je, rasa cam takdek sape pon nk baca entry zaty Komen pon tidak. haha. dan Alhamdulillah, lama-lama dh ade orang baca entry zaty, dh komen dan dh follow .

sepanjang berblogging zaty dah mula kenal siapa itu LYSSA FAIZUREEN , YUYU ZULAIKHA , BEN ASHAARI , dan sebagainya .. ~ kt blog, ade yg tulis entry pasal diorang. zaty pon pelik. sape ek diorang ni? haha. dah pergi blog diorang, selalu ikut entry diorang, lama-lama dh kenal :) dh mula tegur sikit-sikit.

Sepanjang berblogging juga, zaty dapat kawan ramai!
selalu chit-chat .
orang2 tersebut ialah :

- Kak Uncha
- Kak Eyja
- Wan Hazel
- Izzah Zakaria
- Nisha
- Huda
- Sufiana
- Azyan
- Khairunissa
- Syazliyana
- Apit
- Ayin
- Hana jalil
- Hana Daud
- Ain
- Intan
- Nabila Medan
- Fara Tasha

Dan , ramai lagi !! 
Gembira berkawan dgn korang semua. heheh.

Zaty tak akan lupakan BLOG ini dan rakan-rakan blogger yg lain ~insya'allah, zaty akan teruskan berBLOGGING sampai tua . hihihi.okeyh , bye-bye. A'salam


Thank You sebab baca entry ni . Jangan lupa like dan komen .

8 comments:

SUFIANA1992 said...

waw,akak pon ade nama akk,sayang iza..

Batrisyia Comel said...

cantik header akak yg sekarang ni :)

Cik Fie said...

SEGMEN AKU NAK JADI BLOGGER YANG PALING FAMOUS DI DUNIA . HOPE JOIN SEGMEN BARU NI RAMAI2 K . :)http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/06/segmen-aku-nak-jadi-blogger-yang-paling.html

Juhainie said...

tahniah. blog tetap blog, jangan lupa belajar ek.hehehe

Hanaa Daud said...

Hewhew. Dari design blog 1 sampai ke yang ni, semua cantik-cantik. Pandai Zaty edit! :))

Natasha said...

;) .. i wish u heppy berblogger.

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Untung laa dia femes , tak mcm yana ,, sikit jerr follower , huhu...