Segmen : Nak Header Free Dari Iza Zaty ! (PART 2)

*SEGMEN DITUTUP !
- SUDAH PUKUL 12:00 -

http://4.bp.blogspot.com/-wj5pXRvInuE/T-09OsWSx1I/AAAAAAAAB3k/LucrhPuhmuo/s320/banner+segmen+part+2.png




Assalamualaikum ~

kali ni zaty nak wat PART 2 pulakk ~ segmen part 2 , BEBAS .. sapa nak join, join je.


SEMUA YG JOIN, SEMUA AKAN MENDAPAT HEADER .

lebih 40 penyertaan pon boleh ><
tapi, tarikh tutup esokk. jadi, korang kene lah cepat2 publish ENTRY korang tu sbelom hari esok .

nak join mestilah ada SYARAT-SYARAT .
siapa yg tak ikut syarat-syarat, tak dapat header. hehe


SYARAT-SYARAT SEGMEN ;
1. WAJIB follow blog ini * kalau nk free, kenelah follow dulu *

2. Buat satu Entry yang bertajuk "Segmen : Nak Header Free dari Iza Zaty (PART2 )

3. Letak BANNER dan linkkan ke entry ini 

4. WAJIB SANGAT SANGAT isi detail ni dalam entry korang ;

Ayat untuk letak di header : 
- Jenis
 Font : *CARI DI SINI
- Code Warna : *CARI DI SINI* (boleh bagi 1-4 code warna)- URL doodle/gambar transparent : *CARI DI SINI*
- lain lain 
tambahan :



5. Publish entry korang dan letakkan LINK ENTRY di komen


kalau nk follow zaty, tekan button "JOIN THIS SITE
*nyatakan korang follower ke berapa di entry*

Tamat Segmen : 30/6/2012 (pukul 12:00 tengahari)


Zaty akan bgi Header korang dalam satu entry, so, kene Alert betol2 kalau nk amek header korang tu. GOODLUCK semua .
 yg detail untuk header WAJIB TULIS !
jangan ade yg tertinggal !
okeyh bye. ingatt -> TARIKH TAMAT 30/6/2012 *esok*


Thank You sebab baca entry ni . Jangan lupa like dan komen .

48 comments:

Esyah Amirah said...

http://esyahonlinediary.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-header-free-dari-iza-zaty.html

Esyahh Joinn !!

Jannah ^_^ said...

http://loveasong.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-header-free-dari-iza-zaty.html

fatini_irdina said...

Fatini join!
http://vanillapluschocolate.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-header-free-dari-iza-zaty.html

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

http://liyana-fauzi.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-header-free-dari-iza-zaty.html

JOIN HERE !:) HARAP DETAILS TAK MENYUSAHKAN^^v Peaceee yawww !!!^^v

syifa D_Fa said...

http://iyzasecret.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-header-free-dari-iza-zaty.html

join!

Cik Fie said...

http://allaboutcikfiestory.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-header-free-dari-iza-zaty.html

natasyapink said...

join =)

http://natasya-pink.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-header-free-dari-iza-zaty.html

Miss NR said...

Kalau saya dah join yang Part 1, boleh ke nak join yang Part 2 pulak? Hehehe...

Hanaa Daud said...

Hanaa' join :)

http://just-trying-anything.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-header-free-dari-iza-zaty.html

hairy said...

wahhh rjin buat header la ea..

Cik Fie said...

saya follower yg ke 923 :) kalau nak cari nama saya kat follower widget..cari yg bahagian xde gambar ye :)

Niqi said...

joined
http://niqistory-niqi.blogspot.com/2012/06/segmenn-header-free-dari-iza-zaty-part.html
x tau follow yg ke-brp tapi lama dh follow blog nih

Nur Asyiqin said...

http://mizcikin.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-header-free-dari-iza-zaty.html


Saya joinnnn !!!!

//Dijah said...

zaty !! dja join yaaa :D http://aku-dia-danbelog.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-header-free-dari-iza-zaty.html

Farah Adriana Mohd Samsul said...

saya nak juga header free!

http://mysweetcrunchy.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-header-free-dari-iza-zaty.html

Puteri Damia D'luvers said...

nak join !

http://puteridluvers.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-header-free-dari-iza-zaty.html

Nur Adilla Shahirah said...

http://yousmileialwaysmile.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-header-free-dari-iza-zaty.html

Amirah Halim said...

http://erahonlinediary.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-header-free-dari-iza-zaty.html

Hajjatul Darwisyah said...

Darwish join !

http://hajjatuldarwisyah.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-header-free-dari-iza-zaty.html

leylariff said...

dik...........
akak join..
http://leylanurjati.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-header-free-dari-iza-zaty.html

\\ H A N A // said...

http://hanakitayama.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-header-free-dari-iza-zaty_29.html

Nak join kakak

Zanah Farzanah said...

Zanah join ehh ? Ni link --> http://rockstylebeb.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-header-free-dari-iza-zaty.html

Meera Ishak said...

join^^
http://meeraishak.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-header-free-dari-iza-zaty.html

ceritahati said...

saya join !!~~ saya nk header free ..hehe > tengs iza

http://keyrajoongki.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-header-free-dari-iza-zaty.html

FatinFarhanaHassan said...

saya join ! muehehehe
http://happymonstergendut.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-header-free-dari-iza-zaty.html

Nurul Ezatee Roslee said...

http://nurulezateeob.blogspot.sg/2012/06/segmen-nak-header-free-dari-iza-zaty.html

Nurul Shila said...

http://nurulshila.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-header-free-dari-iza-zaty.html

Nak joinn

Wan Nur Balqish Wan Isa. said...

Kita join! http://decembertoback.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-header-free-dari-iza-zaty.html

mimie said...

http://sitinurshamimie.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-header-free-dari-iza-zaty.html

Andi Sakinah (Si Peminat Purple) said...

Nak jugak!
http://andisakinah.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-header-free-dari-iza-zaty.html

Kyaro Ru Rushie said...

http://relaxwithconan.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-header-free-dari-iza-zaty.html

farhalurve said...

sory sis ..
link enrti td ade prob ..
ni yg baru ..

http://misscintabp.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-header-free-dari-iza-zaty_29.html

unknown said...

http://mimi-aida.blogspot.com/2012/06/kite-penah-join-segmen-ni.html

joined :)

Gadis bertudung said...

huda join :)

http://hudabertudung.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-header-free-dari-iza-zaty.html

Nisha Izlyn said...

Join !
http://nisha-secretblog.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-header-free-dari-iza-zaty.html

|shuhadaothman|TM said...

Salam. Shu join :)


http://jaritakruncing.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-header-free-dari-iza-zaty.html

♥★ * m!L0 * ★♥ said...

dah follow lama dah. joined :)

http://nurfarahfadzil.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-header-free-dari-iza-zaty.html

Anis Amila said...

saya join yee ,

http://justpinkdiary.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-header-free-dari-iza-zaty.html

Followers yang ke - 933 & 934

Lily Puteh said...

http://ceritalilyputeh.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-header-free-dari-iza-zaty.html

join jgakkk ! rajin buat , tolong org dpt pahala tauu . hehehe :)

Mohd Noor Shawal said...

Shawal join!!

http://mohdnoorshawal.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-header-free-dari-iza-zaty.html

:)

Salina said...

dapat jugak nak join .

http://foolishlovevictim.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-header-free-dari-iza-zaty.html

cik wieda said...

nanak :)

http://dearbudakjahat.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-header-free-dari-iza-zaty.html

♥ anonymous ♥ said...

saya join

http://gila-merepek.blogspot.com/2012/06/httpiza-zaty.html

nis said...

http://kpoppers-bloggers.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-header-free-dari-iza-zaty.html

Farhanim said...

http://miszfarhanim.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-header-free-dari-iza-zaty.html

harap harap dapat amin :)

::Misz sunsWeetz:: said...

http://gacontestsunsweetz.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-header-free-dari-iza-zaty.html

harap diterima penyertaan nya pleasss=)

Lily Puteh said...

hahaha . oke , lupa . btw , akak dah komen dkt cbox tauuu :)

Nurul Ezatee Roslee said...

http://nurulezateeob.blogspot.sg/2012/06/segmen-nak-header-free-dari-iza-zaty.html

update yg bru dah