Contest Blog Paling Comel dan Awesome by Hafizatul Asyrin



Assalamualaikum . Ngee , dah lama tak join Contest . 

So, skarang ni zaty nk join contest from Ayin .


TEKAN BANNER KIUT MIUT DI BAWAH INI KALAU NAK JOIN !




btw , zaty dh follow blog Ayin , like page ayin , like page N.N.R Online Shop & like page Zaralyla Shop .
nak bukti yang kukuh ? heheh  :-






yang ni , zaty dh follow blog ayin lame dh . 
Cube ayin tekan NEXT satu kali :) nnti ade la muka zaty tu .

meh kita teruskan entry ,


TEMA BLOG : Iza Zaty Blog ツ

TAGLINE BLOG : Love Simple and Purple 

APA YANG MENARIK DI DLM BLOG ANDA :
 bahagian sidebar sebab zaty rasa dh cukup kemas di bahagian situ. ada border, ada scrollbox dkt sidebar yg panjang dan bloglist untuk mengetahui update2 blogger yg lain. Header zaty tu pon zaty suka jugak sebab pakai font yg dh downlaod dkt dafont. akhirnya, zaty pandai download :) hehe




now nak tag !!



5. Korang yg tgh baca ni



Hadiah :


hadiah dia menarik ken ????? so , jom lah ramai-ramai join contest ni !

okey , bye ! :)


Thank You sebab baca entry ni . Jangan lupa like dan komen .

4 comments:

CikMunBlogger said...

thanks tag . insyaAllah join :)

Hafizatul Asyrin said...

Terima kasih atas sudi join contest yang tidak seberapa ini , kalau nak menang banyak hadiah promote lah yer :) Kena selalu tengok blog saya sebab takut ada info info contest :D

Iza Zaty said...

@Hafizatul Asyrin Okeyh Ayin . Tengah PROMOTE ni :)

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Goodluck ! Semoga Boleh menang , !:3