Freebies - Header One Direction



Assalamualaikum . Alhamdulillah, tadi zaty ade mase sikit untuk buat freebies header kepada PEMINAT-PEMINAT ONE DIRECTION. kawan zaty ramai yg minat ni, sbb tu zaty nk try buat . 
ramai ke yg nak? hahahah. ade pelbagai warna ~ pilih-pilih. camane nk SAVE?
TEKAN PADA HEADER > RIGHT CLICK > SAVE IMAGE AS


















simple sangat ken zaty buat ? haha.
Dah amek tu, KOMEN-KOMEN lah ye .


Thank You sebab baca entry ni . Jangan lupa like dan komen .

9 comments:

Sara Damia Alwi said...

Comellah,nak ambik semua boleh?

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Comell nyaa , nak header nama yana gak , hehehe . :)

Anonymous said...

Cantik lahhhh!

hayatul irdina said...

Kak zaty , boleh tak buat header 1 untuk saya ? *kalau tak boleh tak pe *

Jannah ^_^ said...

Wah ^^ Nak Semua Boleh?

shera said...

Lawalah . Walaupun simple :)