Header Kepada Peserta "Segmen Nak Header Free" !


Assalamualaikum . 
thankyou ye sbb dh join segmen ni.
21 orang yg dapat header ni . OPSS ! nape 21 orng pulak?
tadi, ade 1 lagi tempat kosong. yg publish komen untuk join ade 2 orang.
jadi, zaty bgi la dua-dua orang last tu join skali :)

TEKAN HEADER KORANG DULU , BARU SAVE !
setiap header ade link blog korang untuk mengelakkan copycat curi :P  harharr. sorry kalau ade tersalah eja atau tersalah warna .SORRY SANGAT-SANGAT ye kalau ade kesilapan . 

























Insya'allah , kalau zaty tak busy zaty akan buat PART 2 .
tu pon kalau ramai yg nak ^_^
peserta yg dah save header tu,
sila lah komen ye dan bgi pendapat .
okeyh , bye. assalam .

Thank You sebab baca entry ni . Jangan lupa like dan komen .

19 comments:

Ain said...

Cantiknye..thanks sessangat...suke sangat..thanks a lot <3 ^^

Eira Shamiera said...

tq zaty..lawa sesangat..:)

Nur Haleena said...

wah ! sungguh chantek ma ! :D thanx dek ;)

biskut chipmore said...

comelnya...pandai sangat.. macam BC punya suram je. tak reti

Nazurah said...

Semua Zaty buat cantik + Comel + Awesome :D
Thank you buatkan , Zaty :)

nuurellajamuri said...

thanks a lot dik..sekejap je edit kan..akak pemalas sangat nie.heheh :)

miss yanie said...

haha..suke2..thankz a lot dear....kehkehkeh..

fiqah hamed said...

wah..thanks yer..lawa sangat.. (:

Yumida said...

nice la zaty...pandai zaty buat

ain - hazirah said...

terima kasih .
cantiknya ....

farah.fauzi said...

wahhhhhhh...cantekkk nyeee..thanks a lot dear :)))

zack zack said...

cantik dik...terima kasih ya :D

Nur Adilla Shahirah said...

Teringin sangat header sendiri :')

Miss NR said...

Alhamdulillah...thanks sesangat Kak Zaty :') Hanya Allah yang mampu membalas jasa baik akak..btw, header yang akak buat untuk saya very-very Awesome! Love it! Thanks ya..! :)

priya darshini said...

Thanks, saya suka.. Cantiknyer.. :D

Pororooooooooo said...

Thanks , semua header yg awak buat , semua awesome ...