Dah Siap Edit !



Assalamualaikum . 

haha, takdek keje update tgh malam2 ni -,- dah pukul 12 dh. 
hehe. esok skolah petang. its okeyy! 



ade orang tempah kat zaty ,

 FULL EDITED *skali buat blog* 


*zaty edit tak mcm blog korang, lawaa*

Edit ikut kehendak korang la. nk warna ape, nk template camane. zaty edit la ikut yg korang nak .
Banner, Header, Copyright , MENU TAB & semua aksesori buat di photoshop.
pastu, zaty pasang. senang je.

nak pergi ke blog beliau ? -->  http://budaks-comel-berceloteh.blogspot.com/

hurmm, just tinggal nak buat kotak komen kt blog dia tu.
Tadi zaty dh try, tapi tak jadi? nape ek? blog zaty ni boleh je. haha. takpe la. esok zaty cube lagi !

korang , kalau rase nak tempah jugak. inbox la zaty kt fb . ( KLIK SINI ! )

okeyh , bye! jmpe lagi. a'salam.


Thank You sebab baca entry ni . Jangan lupa like dan komen .

4 comments:

Cik Adieb said...

Wahhh,comellah.Pandai Zaty edit :)

Busyra Bt Takiyudin said...

pandai edit blog... dia newbie.. dah follow dia.. btw cantik adik edit :)

Nurrul said...

NIce edit ! :D

*Nurrul pun fans Zizan :) kEEP Blogging !