Segmen : Nak Cursor Nama Saya ! by Iza Zaty (PART 2)


SEGMEN DITUTUP !!!
sudah 30 blogger yg join ! TERIMA KASIH SBB JOIN .


BANNER ; 




http://2.bp.blogspot.com/-rxWjcdQnqNw/T-KwOIt9CaI/AAAAAAAABig/X04g4c1xwZ8/s400/segmen+part+2.png



Assalamualaikum .
Alhamdulillah. Zaty nk buat Part 2 pulak.

peserta part 1 tak boleh join lagi, kecuali, 
cursor yg zaty bgi kt korang tu korang tak nak sbb zaty ade tersalah buat.
korang boleh join lagi skali :)


BAGI YANG NAK JOIN , ikut syarat2 keyh !


SYARAT-SYARAT


1. WAJIB follow blog ni.  *tekan JOIN THIS SITE kalau nk follow*
2. Buat entry bertajuk: Segmen : Nak Cursor Nama Saya ! by Iza Zaty (PART 2)

3. Nak tag ? ikut korang lah .
4. Letak banner dalam entry korang dan linkkan ke entry ini.
5. WAJIB sangat sangat isi detail tersebut dlm entry korang :-


*Nama untuk letak di cursor :

*berikan 2 Code Warna : ( CARI CODE WARNA DI SINI )

*Nak Font yang mana : ( A , B , C , D , E atau F )

6. Publish POST dan LETAKKAN LINK ENTRY DI KOMEN .


CONTOH FONT CURSOR : *sila pilih satu*
- zaty akan buat cursor warna bersilang.


FONT A : 


FONT B : 


FONT C : 


FONT D :

FONT E : 

FONT F : 

-----------------------------------------------------------------------------------
HANYA 30 BLOGGER TERAWAL AKAN MENDAPAT CURSOR INI .
SO, CEPAT JOIN !!
INSYA'ALLAH , NANTI ZATY AKAN BUAT PART 3 
KALAU RAMAI YANG NAK CURSOR NI . hahahah!

-- KALAU LINK ENTRY KORANG DH ADA DI KOMEN,
ZATY SERTA MERTA AKAN TERUS BUAT--



zaty akan bagi LINK CURSOR di komen kt entry korang tu, atau pon di CBOX. kalau zaty tak komen atau kt blog korang takdek CBOX. sila tuntut cursor korang kt page zaty.
*Yang ikut syarat2 sahaja, zaty akan bagi CURSOR*

TARIKH TUTUP : DAH DITUTUP !! 


Thank You sebab baca entry ni . Jangan lupa like dan komen .

32 comments:

SUFIANA1992 said...

join..

http://sufiana1992.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-part-2.html

Nurul Ezatee Roslee said...

Saya join :

http://nurulezateeob.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

namakusuzy said...

suzy join :)

http://namakusuzy.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

Sab said...

http://kehidupancalonupsr.blogspot.com/2012/06/entri-48-segmen-nak-cursor-nama-saya-by.html

Join!

amy sahaje said...

slm amy nak join :)

http://amysembeyy.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

tq :)

syarmimi said...

http://mymyadecerita.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html


mimie join ! ...

Hajjatul Darwisyah said...

Nak join !

http://hajjatuldarwisyah.blogspot.com/2012/06/click-banner-untuk-join-bagi-yang-nak.html

Esyah Amirah said...

Esyah Joinn !!

http://esyahonlinediary.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty_21.html

Fafaa said...

joined :)

http://alittlething-calledlove.blogspot.com/2012/06/click-banner-to-join-name-for-cursor.html

kekapas berceloteh said...

join :)

http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

Ivy.Iyona said...

Join :)

http://ivy-iyona.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

Miss Farhah said...

saya nk join Zaty!!!

http://farhahsimples.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

Ivy.Iyona said...

@Ivy.Iyona

Hhehe Sory Slah TUlis!!

Nak JOIN!!

http://ivy-iyona.blogspot.com/2012/06/nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty-part-2.html

miszfarahanis said...

join :)
http://miszfarahanis.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

Andi Sakinah (Si Peminat Purple) said...

Join!
http://andisakinah.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

cik wieda said...

saya join :)

http://dearbudakjahat.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

EffaNurNatasha II said...

Effa nak join !!
http://effanurnatasha-syaffa.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

Myza Diaries said...

saya join :)

http://myzamichiko.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

fayun said...

SAYA JOIN !

http://nzfyns.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

Cik Honney said...

Cik Honney join sini...
http://wadahberbicara.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

natasyapink said...

join jgk!!

http://natasya-pink.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

DakVanila said...

sye join !!
http://dakvanila.blogspot.com/2012/06/nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty-part-2.html

DakVanila said...

http://dakvanila.blogspot.com/2012/06/nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty-part-2.html

Eyna Reen said...

saya datang join !

http://heyhoneysista98.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

Azielah Rahim said...

Saya join


http://iylarahim.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

▲ Today My Life Begins ▲ said...

http://x-domirawrr.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

miss Q said...

saya join segmen awak..

http://fqaakmal.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

Nazurah said...

Join ;)
http://whosayinotbeautyqueenijustbeautyme.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

Kilaa Greyson said...

Join :)
http://kilaa-greyson.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

HaRuTo said...

Join! http://dyana-haruto.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

✿Ochobot✿ said...

http://bloghadifahsabri.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

saya join.. sempat lagi tak?

Nur Haleena said...

http://nurhaleena.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty_23.html