Segmen : Nak Cursor Nama Saya ! by Iza Zaty (PART 2)


SEGMEN DITUTUP !!!
sudah 30 blogger yg join ! TERIMA KASIH SBB JOIN .


BANNER ; 




http://2.bp.blogspot.com/-rxWjcdQnqNw/T-KwOIt9CaI/AAAAAAAABig/X04g4c1xwZ8/s400/segmen+part+2.png



Assalamualaikum .
Alhamdulillah. Zaty nk buat Part 2 pulak.

peserta part 1 tak boleh join lagi, kecuali, 
cursor yg zaty bgi kt korang tu korang tak nak sbb zaty ade tersalah buat.
korang boleh join lagi skali :)


BAGI YANG NAK JOIN , ikut syarat2 keyh !


SYARAT-SYARAT


1. WAJIB follow blog ni.  *tekan JOIN THIS SITE kalau nk follow*
2. Buat entry bertajuk: Segmen : Nak Cursor Nama Saya ! by Iza Zaty (PART 2)

3. Nak tag ? ikut korang lah .
4. Letak banner dalam entry korang dan linkkan ke entry ini.
5. WAJIB sangat sangat isi detail tersebut dlm entry korang :-


*Nama untuk letak di cursor :

*berikan 2 Code Warna : ( CARI CODE WARNA DI SINI )

*Nak Font yang mana : ( A , B , C , D , E atau F )

6. Publish POST dan LETAKKAN LINK ENTRY DI KOMEN .


CONTOH FONT CURSOR : *sila pilih satu*
- zaty akan buat cursor warna bersilang.


FONT A : 


FONT B : 


FONT C : 


FONT D :

FONT E : 

FONT F : 

-----------------------------------------------------------------------------------
HANYA 30 BLOGGER TERAWAL AKAN MENDAPAT CURSOR INI .
SO, CEPAT JOIN !!
INSYA'ALLAH , NANTI ZATY AKAN BUAT PART 3 
KALAU RAMAI YANG NAK CURSOR NI . hahahah!

-- KALAU LINK ENTRY KORANG DH ADA DI KOMEN,
ZATY SERTA MERTA AKAN TERUS BUAT--



zaty akan bagi LINK CURSOR di komen kt entry korang tu, atau pon di CBOX. kalau zaty tak komen atau kt blog korang takdek CBOX. sila tuntut cursor korang kt page zaty.
*Yang ikut syarat2 sahaja, zaty akan bagi CURSOR*

TARIKH TUTUP : DAH DITUTUP !! 


Thank You sebab baca entry ni . Jangan lupa like dan komen .

32 comments:

Unknown said...

join..

http://sufiana1992.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-part-2.html

Nurul Ezatee said...

Saya join :

http://nurulezateeob.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

namakusuzy said...

suzy join :)

http://namakusuzy.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

Anonymous said...

http://kehidupancalonupsr.blogspot.com/2012/06/entri-48-segmen-nak-cursor-nama-saya-by.html

Join!

amy sahaje said...

slm amy nak join :)

http://amysembeyy.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

tq :)

Anonymous said...

http://mymyadecerita.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html


mimie join ! ...

Hajjatul Darwisyah said...

Nak join !

http://hajjatuldarwisyah.blogspot.com/2012/06/click-banner-untuk-join-bagi-yang-nak.html

Esyah Amirah said...

Esyah Joinn !!

http://esyahonlinediary.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty_21.html

The Lost Girl said...

joined :)

http://alittlething-calledlove.blogspot.com/2012/06/click-banner-to-join-name-for-cursor.html

Mieza S said...

join :)

http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

Ivy.Iyona said...

Join :)

http://ivy-iyona.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

Farhah Are-qyelah said...

saya nk join Zaty!!!

http://farhahsimples.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

Ivy.Iyona said...

@Ivy.Iyona

Hhehe Sory Slah TUlis!!

Nak JOIN!!

http://ivy-iyona.blogspot.com/2012/06/nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty-part-2.html

Anis Zainudin said...

join :)
http://miszfarahanis.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

Andi Sakinah said...

Join!
http://andisakinah.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

Unknown said...

saya join :)

http://dearbudakjahat.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

Effa a.k.a Epole said...

Effa nak join !!
http://effanurnatasha-syaffa.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

MYZA ROMLI said...

saya join :)

http://myzamichiko.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

nazifa yunos said...

SAYA JOIN !

http://nzfyns.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

Hanis Zulaikha said...

Cik Honney join sini...
http://wadahberbicara.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

Nabellaヅ™ said...

join jgk!!

http://natasya-pink.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

Unknown said...

sye join !!
http://dakvanila.blogspot.com/2012/06/nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty-part-2.html

Unknown said...

http://dakvanila.blogspot.com/2012/06/nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty-part-2.html

Nur Sabrina said...

saya datang join !

http://heyhoneysista98.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

AzielahRahim said...

Saya join


http://iylarahim.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

Ira . said...

http://x-domirawrr.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

syafqa akmal said...

saya join segmen awak..

http://fqaakmal.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

Nazurah Zurah said...

Join ;)
http://whosayinotbeautyqueenijustbeautyme.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

Kilaa Greyson said...

Join :)
http://kilaa-greyson.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

HaRuTo said...

Join! http://dyana-haruto.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

✿Hadifah Sabri✿ said...

http://bloghadifahsabri.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

saya join.. sempat lagi tak?

Unknown said...

http://nurhaleena.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty_23.html