Segmen : Nak Cursor Nama Saya ! by IZA ZATY



SEGMEN DITUTUP !!
*30 blogger sudah join*
Okeyh . insya'allah , zaty akn buat Segmen : Nak Cursor Nama Saya By Iza Zaty (PART 2)
nnti zaty akn post kan dlm page zaty k pasal segmen ni. 

tak sangka pulak, baru tengahari tadi buat segmen ni, malam ni dh 30 blogger yg join. 
nmpk sgt ramai yg gilakan CURSOR ken? hehe. nnti zaty akn buat Part 2 !

-----------------------------------------------------------------------------------


BANNER ; 


http://3.bp.blogspot.com/-sq1VICtUvhw/T-AplN1CYCI/AAAAAAAABas/BUk5eefgkN4/s400/banner+segmen+cursor.png



Assalamualaikum .
 Zaty nk buat segmen lagi satu yg berkenaan cursor.
zaty nk bgi free ni.
nak ? kalau nak, bace semua syarat2 .


SYARAT-SYARAT
1. WAJIB follow blog ni. 

2. Buat entry bertajuk : "Segmen : Nak Cursor Nama Saya ! by IZA ZATY"
3. Nak tag ? ikut korang lah .
4. Letak banner dalam entry korang dn linkkan ke entry ini.
5. WAJIB sangat sangat isi detail tersebut dlm entry korang :-

*Nama untuk letak di cursor :
*berikan 2 Code Warna : ( CARI CODE WARNA DI SINI )
*Nak Font yang mana : ( A , B , C atau D )



6. Publish POST dan LETAKKAN LINK ENTRY DI KOMEN .


CONTOH FONT CURSOR : *sila pilih satu*
- zaty akan buat cursor warna bersilang.


FONT A : 


FONT B : 


FONT C : 


FONT D :


-----------------------------------------------------------------------------------
HANYA 30 BLOGGER TERAWAL AKAN MENDAPAT CURSOR INI .
SO, CEPAT JOIN !!
INSYA'ALLAH , NANTI ZATY AKAN BUAT PART 2
KALAU RAMAI YANG NAK CURSOR NI .

-- KALAU LINK ENTRY KORANG DH ADA DI KOMEN,
ZATY SERTA MERTA AKAN TERUS BUAT--


TARIKH TUTUP : SUDAH DITUTUP !


Thank You sebab baca entry ni . Jangan lupa like dan komen .

33 comments:

Cik Fie said...

boleh tanya x ? nama font A tu apa erk ??

Fara Tasya said...

http://faratasyadiary.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-nak-cursor-free.html

saya join

nis said...

http://kpoppers-bloggers.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

Hanaa Daud said...

Join :)
http://just-trying-anything.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

zanairin said...

salam.. saya join..
http://pabilahatibersatu.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

Farah Adriana Mohd Samsul said...

Sya join

http://mysweetcrunchy.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

Esyah Amirah said...

Esyahhh Joinnn !!

http://esyahonlinediary.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

..

nis said...

zaty, nk tanya, camne nk masuk kn kt dlm blogskins? dah bwat tapi x jadi.. :(

balas kt Shout box saya. blog yg kpoppers tu ya!

farah.fauzi said...

http://rajafarah94.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

Farah Izzati said...

http://targetupsr.blogspot.com/2012/06/nama-untuk-letak-di-cursor-farra-izzy.html

fiqah hamed said...

join.. >.<

http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

ainin said...

http://kpoppopsumme.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

izan mama mia said...

http://gulahatimama.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

DeltaCharlie said...

Charlie joined here too:)

http://thepureheartoftheemptysoul.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

eiqa azra said...

eiqa nak join juga!

http://ctrie.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

priya darshini said...

Saya join:

http://princessaliessa.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

Azyan D'luvers said...

http://big-heartazyan.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

Jannah ^_^ said...

http://wzgirlfriend.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

iWani'S said...

Dh Join...

http://iwanijannati.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

Follow my blog k

Thanks.

nurazie said...

http://nurnie.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

done

KHAIRUNNISA said...

http://khairunnisa3020.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

♬ bunga sakura ♬ said...

http://budakminatkpop.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html


join2.. ^^
follower ke 807

\\ Izzah // said...

http://rahasiabelogaku.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

hatiAMIRA said...

http://hatiamira.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

mi$$ch0c0laTe said...

http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

Amirah Halim said...

http://erahonlinediary.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

join!!

Abdul Hafizuddin Abdul Hashim said...

saya join...

http://3259thelittleboy.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

Munirah Ezzaty said...

http://mun-rah.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

Farhanim said...

http://miszfarhanim.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

harap ada lagi amin :)

Eira Shamiera said...

join jugak..:)
http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

nadiah said...

CIK NADIAH NK JGK CURSOR !mntk2 sempat..:)

http://nadiahpuyad.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html

kila nora said...

kita pown join lah . http://ceritadarisayer.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-cursor-nama-saya-by-iza-zaty.html . maap x cantex . = =