JANGAN JADI COPYCAT LA !!!!!!!!!!!!



Assalamualaikum . 
zaty dh naik berang skarang ni. sebab ade sorang ni
dia curik gambar CONTOH TEMPAHAN yg zaty letak di SINI .
semua gambar kt page tu, zaty yg edit, zaty yg buat.
boleh pulak dia AMEK sebagai CONTOH TEMPAHAN kt blog dia jugak !!
ishhhhhhhhh, alahaii, geramnyee :3

kalau korang tak caya, korang boleh tgk kt blog dia (TEKAN SINI)
SEMUANYA DIA COPY ! *kecuali yg button twitter/fb*
zaty dh tulis kt sidebar tu, I HATE COPYCAT . dia pergi copy jugak !!
GERAMNYEE !!!! 

kalau copy kt blog bolehla ken. zaty sabar sikit. Ni dia amek semua gambar2 CONTOH TEMPAHAN yg zaty buat , dia letak kt PAGE dia pulakkkkkkk .
cube korang tgk , (KLIK SINI)
dah hilang sabar dh zaty ni .

Nasib Baik lah ade kawan zaty ni dia TAG nama zaty kt photo si copycat ni :




adoii, walaupon dia curi gambar2 yg zaty buat/edit , zaty tetap MARAH jugak sebab I LOVE MY BLOG! 
zaty pon pelik, dia bukak tempahan, tapi dia guna contoh gambar yg ZATY EDIT ?
camane tu? kalau ade org temph kt dia, mcm mane dia nk edit? sebab gambar contoh tu zaty yg buat ! ERKKK -,- 

kepada COPYCAT : padam lah balik semua gambar yg saya edit. kalau nk bukak tempahan pon, PAKAI LAH GAMBAR YG AWK EDIT SENDIRI !


Thank You sebab baca entry ni . Jangan lupa like dan komen .

15 comments:

rAIHan said...

memang kecewa klu berlaku mcm nie. raihan pon pernah kena. hope dia padam gmbr2 tuh.

farah hassan basri said...

ada jgk owg mcm uh kan Zaty.sabar jela.

nadiah said...

ee..desprate giler knn nk copy2 org punye..padahal kt blog dy siap buat lg 'dont copy2 taw' kalau cik nadiah pon gse cm nk bg penyepak jer..terok2..

♥ainie muniera♥ said...

sabar jek la dik . org nak fames gune care kotor . ish3x -_-' nnty akk nak tempah buat menu tab oke ^^

SUFIANA1992 said...

TU DIA AIH...DIA TIRU SEBIJI-SEBIJI LA PULAK TU,BAIK TAK PAYAH BUAT TEMPAHAN AMBIK CONTOH IZA-ZATY PUNYA GMBR2 TEMPAHAN..GERAM NAK BAGI PENUMBUK

SABO JEW LA IZA ZATY ERK

Cik Fie said...

untung la ada org copy freebies adek..maknenye , dia suka freebies adek la tu..dia jelez kottt..sabo jela ..kalau freebies akak langsung org copy..maknanye frebies akak xsecantek freebies adek la tu..hihihi XD

Cik Nur said...

dah tgk dah..! semuanya dia copy yer..!

ishh...sabar ye dik...bincang elok2.. :)

biskut chipmore said...

tak segannya diacopy.. nmpak sangat desprate.. da terabg2 ada url kamu kan

tyka said...

ksian zaty..
smua dy copy paste..
HUH!SABOR JEA LA

Si Matatajam said...

Isk tak baik la wat camtu...

"ISLAM INHeart" said...

bersabar jelah..nanti dia tahu la die tersilap langkah buat mcamtu..baru nak belajar jinak dalam dunia blogger..ce cari cara supaya org x leh copycat yg kite punya..mungkin yg pro tentang dunia blog tau cmne cara nak elak drpd hal sebegini berlaku..

Hajjatul Darwisyah said...

Baru newbie dia tu .., header dia pun dia copy dari widget index..,nak blog jadi lawa la konon .., nanti xdaer sapa-2 yang nak tempah kat dia .,hurrmmmm.,terasa kecewa ada orang macam tu..,sabar yer kak iza zaty

Hajjatul Darwisyah said...

Kak guna la tutorial kak lyssa yang " Disable right click" ngan disable new tab ..,
senang dia xleyh curi-2 dah

shera said...

Ish ! peliknya Si copy cat tu . Dah terang2 ada nama Zati dekat gambar2 , dia tetap copy . Ish ! Beraninya dia . hmmm