Berubah Ken ?


Assalamualaikum ~
penat betol edit blog zaty ni.
ade perubahan ken? gambar Zizan dh takdek .
kali ni zaty nk wat blog Diri Sendiri. taknak edit guna gambar2 artis .
hehe.

mcm biasa , zaty pakai TEMPLATE DENIM jugak 

yg paling penat --> time BUAT BACKGROUND !
zaty buat backround kt photoshop. macam2 dh buat.
tak sesuai la, kaler pekat la, tak jadi la. sampai lah dh jadi background skarang.
sesuai lh jugak. First time buat background sendiri ! selalunye, amek je kt google.haha

header okey tak? ade corak rama-rama kt situ. hahaa.
gambar zaty kt header tu hiraukan . huhu
nanti zaty nk tukar Banner & Frame Shoutbox.
insya'allah kalau takdek halangan .

- cursor terpaksa bubuh yg skrg ni. haha
sebab, zaty dh pasang cursor nama zaty, tapi tak muncul cursor tu!
GERAM BETOL ! jadi, terpaksa lah pakai cursor ni.


OKEYH TAK BLOG ZATY YANG SEKARANG ?


Thank You sebab baca entry ni . Jangan lupa like dan komen .

6 comments:

Nono Lu said...

ni pakai blogskin ke ?
cmne nak letak followers widget tu ek ?

Iza Zaty said...

@Nono Lu bukan pakai blogksin kak . Pakai Template Denim ~

Ain said...

Okay sesangat..dah tak ade zizan kee..hehe :) ^^

Intan Wandalaara said...

cantik blog zaty.. kemas je..