Segmen : Nak Header Free Dari Iza Zaty !


SEGMEN DITUTUP ! PESERTA YG JOIN, AKAN MENDAPAT HEADER PADA MALAM INI ATAU ESOK.


http://3.bp.blogspot.com/-KziUs6tbv6U/T-ng-tmcmKI/AAAAAAAABvs/SeiyCAuZ3Dg/s320/banner+segmen+header.png

Assalamualaikum ~
kali ni zaty nak wat Segmen Nak Header Free pulak. haritu cursor ken.
hanya 20 blogger sahaja yg akan mendapat header ini .
komen yg melebihi 20, akan di DELETE ! haha.

jadi, cepat-cepat lah PUBLISH entry korang tu .
nak join mestilah ada SYARAT-SYARAT .
siapa yg tak ikut syarat-syarat, tak dapat header. hehe


SYARAT-SYARAT SEGMEN ;
1. WAJIB follow blog ini * kalau nk free, kenelah follow dulu *
2. Buat satu Entry yang bertajuk "Segmen : Nak Header Free dari Iza Zaty
3. Letak BANNER dan linkkan ke entry ini 

4. WAJIB SANGAT SANGAT
 isi detail ni dalam entry korang ;

- ayat untuk letak di header :
- Jenis Font : *CARI DI SINI*
- Link Blog : 
- Code Warna : *CARI DI SINI* (boleh bagi 1-3 code warna)
- URL doodle/gambar transparent : *CARI DI SINI*
- lain lain tambahan :

5. Publish entry korang dan letakkan LINK ENTRY di komen


kalau nk follow zaty, tekan button "JOIN THIS SITE
*nyatakan korang follower ke berapa di entry*

Tamat Segmen : SUDAH DITUTUP ~

Zaty akan bgi Header korang dalam satu entry, so, kene Alert betol2 kalau nk amek header korang tu. tapi, selepas 20 penyertaan baru zaty akan buat entry tu.
INGATT , HANYA 20 BLOGGER TERAWAL AKAN MENDAPAT HEADER INI.
*zaty tak larat nk buat banyak-banyak, kalau zaty baik & pemurah zaty akan buat PART 2*
hehe. okeyh bye ~ :D


Thank You sebab baca entry ni . Jangan lupa like dan komen .

22 comments:

mi$$ch0c0laTe said...

http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-header-free-dari-iza-zaty.html

Maisarah Azmi said...

JOIN!!! http://sararose-93.blogspot.com/p/segmen-ga.html

Nur Haleena said...

http://nurhaleena.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-header-free-dari-iza-zaty.html :) terima kaseh :D

SUFIANA1992 said...

Joinn

http://sufiana1992.blogspot.com/2012/06/nak-header-free-dari-iza-zaty.html

iWani'S said...

Dh join:

http://iwanijannati.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-header-free-dari-iza-zaty.html

Follow my blog k

Eira Shamiera said...

join jugak..:)
http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-header-free-dari-iza-zaty.html

zack zack said...

http://kehidupankupelajarit.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-header-free-dari-iza-zaty.html

Nazurah said...

Join !
http://nazurah-offical.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-header-free-dari-iza-zaty.html

tyka said...

zaty.nanak header free..dah cukup syarat2 nye..
dah follow zaty..
SINI!

http://tyka-fortitude.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-header-free-dari-iza-zaty.html

priya darshini said...

Saya join:

http://princessaliessa.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-header-free-dari-iza-zaty.html

\\ H A N A // said...

Kak zatyy !!
Nak joinnn !!

http://hanakitayama.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-header-free-dari-iza-zaty.html

unknown said...

http://mimi-aida.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-header-free-dari-iza-zaty.html

*kite na tulis kite follower ke bape tapi kite lupe sbb kite a lame follow zaty . tapek ke ?

farah.fauzi said...

http://rajafarah94.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-header-free-dari-iza-zaty.html

wawa pinky said...

http://ceritasafura.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-header-free-dari-iza-zaty.html

Harap sempat =)

nuurellajamuri said...

http://silentmodeon.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-header-free-dari-iza-zaty.html

hye,singgah sini.follower ke #896

Ain said...

Bismillah..harap sempat =)

http://cikyayastory.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-header-free-dari-iza-zaty.html

fiqah hamed said...

Join.. (:

http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-header-free-dari-iza-zaty.html

miss yanie said...

join jgk..lau x ckup syarat2,bgtau ye..hihihihi
http://realitihidupsaya.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-header-free-dari-iza-zaty.html

Miss NR said...

Saya join! :)

http://diarybudaktinggi.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-header-free-dari-iza-zaty.html

Houdini .. said...

http://x-domirawrr.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-header-free-dari-iza-zaty.html

Salina said...

sempat lagi ke nak join ni ?

ain - hazirah said...

joined :)
http://ain-hazirah-bff.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-header-free-dari-iza-zaty.html