Header kepada Peserta Segmen Part2



Assalamualaikum ~fuhh, penat gile buat semua header ni . haha, tapi takpe , zaty terus buat smpai habes.

sorry sebab bgi lewatt ~ ingat kot nk bgi header mlm tadi tapi keluar g Shopping. balek kol 12 malam. ahaa.

KALAU HEADER KORANG TAKDKE SILA BAGITAU DI CBOX DAN BGI LINK ENTRY SEGMEN SKALI. sebab zaty main buat je. taktau yg mane dh dapat, yg mane belum dapat >< hahaha.

yang tidak berkenaan , PLEASE JANGAN JADI COPYCAT !!!

kalau zaty nampak ade org lain yg pakai header2 peserta ni,bersiap sedia lah 

*SILA KLIK PADA HEADER TERLEBIH DAHULU, KEMUDIAN SAVE !*



































Thank You sebab baca entry ni . Jangan lupa like dan komen .

31 comments:

Ana Hanaa Daud said...

Wahhhhh.. Cantiknya! Thank you Zaty!

♥★ * m!L0 * ★♥ said...

waaa, thanks dear buat header, cantik sangat. tq :)

Maisarah Azmi said...

rajinnye zaty.. thanks zaty
<----segmen header 1...
ramai org puji

Wan Nur Balqish Wan Isa. said...

Thanks Kak Zaty! Btw,header Miss Simple tu kecik sangat,tak sesuai.

Nurul Shila said...

Thanks zaty !!

Cantik header awk buat !

Fatin Ellys said...

Zaty saye punye tak de ke ?

Jannah ^_^ said...

Hmm . Saya tak sempat nak kommen hari tue . :(

Farhanim said...

hye yg miss anim tu cntk sgt tpi nape ble pkai dye keci ek ?

Iza Zaty said...

@Farhanim tekan dulu header tu baru save .

Jannah ^_^ said...

Zaty , Ape nama font Puteri Damia tue/

Amirah Halim said...

cantiknya zaty buat..
thanks zaty!

cik wieda said...

wahhh ! lawanya zaty way :) btw , thank you ... :*

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Thanks sayang ! Comey:) Nak pakai la sbg header baru , yey !!:)

Zanah Farzanah said...

COMEYYY NYA!!! Zanah dah buat sbg header Zanah , tengs awak , lap you !:D

natasyapink said...

comell nyee~
Arigato! =)

Queen Nouvelle said...

nice ! comel header zaty buat ;D

psst , nnt buat part 3 tauu . hehe

Nur Asyiqin said...

Thnx Zati , skrg saye x gune .. coz gune blogskin .. apapaun thnx yekk !

Nisha Izlyn said...

thanks zaty by the way nanti buat segmen ni part 3 bleh x ? please

leylariff said...

thnxs dik..
cantek..
akak sukeee..:)

ceritahati said...

wahhh !! cantiknye ~ tengs zaty =)~ luv u dear ~

Atirah ★ said...

alaa , taksempat nk join segmen . sobsob :'(