UPDATE ( untuk Peserta Segmen )


Assalamualaikum semua. 
rasanya dh lebih 2 minggu Segmen BW & FOLLOW dilancarkan. 
masih mencari peserta2 lain lagi. 




skrg ni zaty nk bagitau hadiah2 segmen.




Hadiah untuk peserta yang  SPONTAN GILEE (nombor 1) :
- Baby Frog Keychain 
-  Hadiah Misteri (Y)

- Bloglist di blog zaty selama 1 tahun . 


MACAM MANA NAK MENANG BAGI KATEGORI SPONTAN GILEE?
* follow blog peserta
* komen & letakkan link entry di blog peserta
Chat di cbox peserta
* Promote SEGMEN ini 
 

----------------------------------------------------------------------------
Hadiah untuk peserta lain :

Peserta kedua :
- Topup RM5
- Bloglist Selama 1 Tahun

Peserta Ketiga :
- Topup RM5
- Bloglist Selama 1 Tahun

*hadiah untuk yg ini, zaty pilih yg dia dh ikut syarat2 .tapi, dia terlepas untuk follow sebahagian peserta*


TARIKH TUTUP : 15/7/2012*mgkin akan ditukar*


so, ade masa lagi untuk korang ikut syarat2 segmen ini.
sponsor tak ada dlm SEGMEN ini. zaty yg berikan hadiah sendiri.
ni hadiah just untuk segmen.follower korang dh bertambah ken? ken, ken?
haha, nnti zaty akn buat Giveaway yg zaty sndiri akn sponsor. Insya'allah . hehe .
kbyee .


Thank You sebab baca entry ni . Jangan lupa like dan komen .

2 comments:

Malyhah Eyna said...

tak sabar nak tunggu lagi ...siapa lah pemenang nya

kila nora said...

tak sabar nak tahu ape hadiah misteri uh . :D