Nak beli LOMO !!!!!!


Assalamualaikum . --> KLIK SINI JAP
haha, baru tahun ni zaty tau ape itu lomo (Y)
dan, zaty teringin nak beli !

skarang , zaty dh kumpul duit untuk beli LOMO .
duit yg dh kumpul : RM23 .
Sebenarnye, dh RM33 zaty kumpul untuk beli lomo,
tapi ada manusia yg mak zaty jaga dia ni, boleh pulak dia curi !
ERK !!!! geram betol ! *ni betol2 tau*

mak zaty taknak lah bagi tau Mak dia, takut mak dia terasa pulak !
memang zaty nampak secara TELITI yg dia curi ! baru darjah 2 . ish3

~ okey, smbung crite pasal LOMO   ~

mula2 zaty rasa cm TAKNAK beli langsung . sbb rasa cm tak best jee ~
haha, skarang zaty teringin sangat nak beli.

skarang ni, zaty nak cari PENJUAL LOMO !
sbb ape nk cari? sbb nak ORDER LA . haha
series,, nak tempah sgt ! 

kepada penjual Lomo Aquapix , sila komen di entry ini
atau
 PM zaty di facebook , (SINI!)

zaty tengok dulu la, kalau zaty teringin tempah
kt korang yg jual LOMO ni , zaty akn bgitau .
zaty nak beli yg murah sikit la ~ haha, kot2 ade lagi orang bagi Diskaun.
kalau ade yg jual lomo RM35/RM40/atau yg rasa lomo tu murah , inbox zaty la yerr !


memang skarang ni duit untuk beli LOMO tak cukup!
tapi, nanti bila zaty dh cashout duit SAYS , BLIN.GD dan CHURP-CHURP mesti la bertambah cukup ! haha

zaty suka LOMO yg design cm ni :


dua-dua zaty suka. tapi, zaty nak beli satu je!
hahahah. insya'allah, zaty akan beli bila dh cukup duit ~


KEPADA PENJUAL LOMO :> JANGAN LUPA INBOX ZATY K ! zaty nk tanye pasal lomo, 

kalau zaty berminat nk beli lomo yg korang jual, zaty akan ORDER! MESTI !!






Thank You sebab baca entry ni . Jangan lupa like dan komen .

8 comments:

Miss Farhah said...

sama lah dgn saya nk beli lomo.. tapi lomo yg izzah,azyan,ninie jual... mahal... dan rumah kitaorg sgt jauh... so ... hancur lah harapan tuk beli lomo...

saya tahu... skrg zaman dah moden.. bank-in,pos .. tapi malas nk berurusan dgn mak dan ayah.. hehe...

saya ckp pun mcm saya buat entry di blog. haha.

hatiAMIRA said...

zaty contact someone ni . die ade jual lomo .
miraahussin.blogspot.com

ciksengeh :D said...

kecik-kecik dah pandai mencurik . aduhai --'

Iza Zaty said...

@ciksengeh :D a'ah. tula ! kalau amek singgit ke , boleh la jugak. ni dia amek RM10 ! ekk, geram sgt. kumpul2, dia amek pulak !

Razil Tahir said...

Best ker kamera lomo nie?
Apa beza dia dengan camera laen?? :)

masyiFadz said...

kalau dekat kedai...mahl x hrg lomo nei..cam lawa...heee

Nur Adilla Shahirah said...

Nak tanya apa keistimewaan lomo? bagitau saya boleh? saya pun nak beli kalau cukup duit untuk beli :)