Aku bakal jadi " Orang Kedah "


*gambar takdek kene mengena*

Assalamualaikum . 
huahuaaa , bestnye nanti zaty jadi orang kedah.
sebabb ---> Zaty akan pindah sekolah kat Kedahh . itulah impian zaty :') kahkah


nnti senang la nk jumpa nenek/atuk/sepupu/makcik/pakcik/dan sebagainya !
lepas raya ni nak tgk2 skolah dulu, pastu terus pindah kot.
sekolah tu x pasti la , tapi kat Jitra.

okeyhla. bye, selamat malam . (PEACE)

#
Jom Order Brooch Polkadot Di Sini# 

sebelum tu, jom layan gambar2 kat bawah ni :


*SWEET COUPLE*


Erkk , KWANG SOO? -,- minat dia sikit je . haha


Thank You sebab baca entry ni . Jangan lupa like dan komen .

4 comments:

Cik Syiera said...

oh,really..akak orng jitra..heheheh

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Alah ingatkan kat kulim:'( Kalau takk , pergi laa sklh convent kulim , yana sklh sna , yana peminat iza-zaty nihh . WELCOME TO KEDAH awuu !:) Kedah tak brp busy mcm KL lagi pun , kan ?:D hihi..