Karnival - Janji Ditepati (Bangi)


Assalamualaikum .
semalam lah zaty pergi Karnival ni kat Teras Jernang, Bangi.
mase tu g petang.. Dato' Najib pon dah balek.. wakaka

BANYAK SANGAT aktiviti2 yg menarik..

tapi, zaty dh besa,, main sikit2 je la.. jalan2 tgk baju..
zaty ade jumpa jugak org jual Topeng Anonymous macam abg Apit punye.
RM10.. tapi tak beli pon.. wakaka.. 




* zaty ada main jugak permainan ni.. haha,,
main dengan budak tu.. budak tu PRO.. cube usha muka dia tu..
lukis tauu, bukan topeng .. haha, sanggup conteng muka ..






* series,, baju / shawl / tudung / kain murah gila !
ada jugak Kedai barangan 1 malaysia kt situ.. x masuk pon, PENUH..
lagi,, ade PAMERAN buku, moto besar & lain2.
ade jugak permainan yg lompat2 atas tilam tu.. tinggi pulak tu..
huhh, tak berani nk naik.. 



* yeyy , dapat baloon ! hahahaha ..


Time ni dah nak balek.. best gila la pergi situ..
yelaa, ken dh lama x gi karnival mcm ni..
Okeyh la bye.. A'salam . :)



Thank You sebab baca entry ni . Jangan lupa like dan komen .

5 comments:

nadia farhana said...

seronoknya dapat p jalan2,..nak belon tu hikhik

SUFIANA1992 said...

fulamak..bestnya..nak pi jauh sangat tengok2 entry dekat atas nie pon jadi la kan..hehe

are_lin@yu said...

wahh pergi erk..ayu sempat tgk radio ja..hehe

muhammad asyraf said...

X pernah sempat nak pergi..Nampak macam best :)

Salam dari
Http://kisahsigemok.blogspot.com :)