KSB - Tolong Buatkan Header




 

Assalamualaikum.

buat kali pertama nya, zaty nk wujud kan satu story yg bertema kan "KISAH SEORANG BLOGGER" atau KSB . hahahaha, senang2 je zaty buh nama tu.
kisah yg pertama : TOLONG BUATKAN HEADER 
harap korang sudi baca & faham dgn apa yg zaty tulis.
*klik pada gambar supaya boleh dilihat dgn jelas*






Memang ada dikalangan blogger ni. hahaha. 

dah dia memang lurus bendul, nak buat mcm mana? 

salah ANIS ke salah UMMU
cube bagi cadangan .


hurmm,nama tu zaty hentam je . sorry kalau nama tu nama 
korang yg tengah baca entry ni :D
okeyhla . bye. 


Thank You sebab baca entry ni . Jangan lupa like dan komen .

11 comments:

Ain said...

Salah dua-dua..haha..lembab betol ! =D lawak lah cite ni..buat lah part 2..^^

Maisarah Azmi said...

2x la xsaling memahami.. haha.. nice story

terry rotten said...

dah suh kwn tlg buatkan pun dah kira ok. Tima Kasih pun idak. Tak patut btl hehehe... Yang tlg buat pun aduhh lurus bendul.. tapi x apa lurus bendul amalan mulia.. well, apapun check my site back thank you.. :)
www.terryrottenblog.com

rAIHan said...

ckp tak jelas. sbb tuh lah. ^^

part 2 plez..

tyka said...

haha! serius lawak..
dua2 salah..

CharlieAngleo said...

hahahak...lawak..punca masalah dari papepun boleh..hahak...so, next time please give detail at least the title..haha

Cik Syiera said...

lucu..ssh yew dpt kawan yg lurus bendul..tp kawan dye pon slah gak bg detail xbetul..heheehe

Al-Fathcom said...

jadi pingin tahu cara buat header...
boleh minta diajarin ya...????

Eimah Lolo said...

Mestilah salah UMMU .
Dah dia ckp mcm tu .
Manalah kita nk tahu yg dia ckp mcm tu kan ?
Apa-2 pun , lwk . Keh3 .