Vector pertama hasil dari zaty



Assalamualaikum , 
Alhamdulillah, akhirnya.. zaty dah pandai sikit2 nak buat vector ni ;D
ade mase zaty share tutorial k .



*GAMBAR REAL*


|
|
|
V



haha , jangan tanya zaty kenapa zaty warna macam tu :P kahkahh..zaty masih baru dlm dunia vector ni.. bagi la tunjuk ajar sikit .. huhu. 


OPSS , LUPA NAK BUH KENING KAT VECTOR TU =.=" 

hahaha , jangan ejek k . first time buat.
kalau boleh, korang komen dan bgi pendapat.
nnti nk perbaiki kesilapan ><
k byee :D


Thank You sebab baca entry ni . Jangan lupa like dan komen .

10 comments:

Cik Fie said...

terbaik !! kalau ada kening , mesti lagi comel :)

Esyah Amirah said...

Zaty , Comell ! Nk Satu Boleh ?

AL AZRUL said...

Vector, x pernh thu pun.. ni software ke ape??
klu sya lukis kartun mcm ni, sya gna bnda lain

shera said...

cantik sangat ! Pandai zaty buat . Walaupun tak perfect tapi tetap cantik .

KHAIRUNNISA said...

Wah , omeinya vektor tu . Buatlah tuto vector , lak Zaty ..

nuha ahmad said...

okaylah tu sygss ! sweet sangat tu. leh lah wat kan kakak punya hihi

Nisha Izlyn said...

ye-ye-ye tahniah ye zaty ! ni mesit belajar buat vector dari tutorial saya ni hehehe

Fisya Isha said...

waaa...comelnye...buat lah tuto macam mane nak buat :))