KSB - Biar betul kene "CREDIT ?"


*tekan gambar di atas untuk membaca story2 KSB yg lain*

Assalamualaikum .. 
lama gile nak siapkan entry kali ni.. hahaha
tapi, KSB kali ni ada jugak dikalangan orang2 yg masih baru dalam dunia blog :)

hope korang faham dgn apa yg zaty nak ceritakan ^_^

*tekan pada gambar supaya boleh lihat dgn lebih jelas*















masa zaty mula2 berBlogging , ada jugak dalam otak ni terfikir.. "TAK KAN KENE BAYAR KALAU DAH GUNA TUTO DIA NI?" wakakaka.. makin lama.. makin tau ape sebenarnye maksud CREDIT dalam tutorial nii ><

Korang pernah jugak tak jadi macam tu ? sampai nak bayar betol2
demi tutorial pulak tuu. hahahahaha.. komen tauuu :D


Thank You sebab baca entry ni . Jangan lupa like dan komen .

7 comments:

si kiut lavender said...

erk...adeis..haha.

belum pernah lagi terjadi kejadian tuh..

xpalah..masa mula2 berblog memang blur skit..tataw apa...:)

Ana Hanaa Daud said...

Hahaha. Pengajaran jugakk ni :D

Najla Najihah said...

Whaa :D BEST BACA ! ^^ Mula-2 punn saya ada rasa takkan nk guna kena bayar kot ? masa tulah , seminggu tak tengok tutorial . biar je blog buruk cmtu ! makin lama dh tahu apa benda tu .. tergelak besar jea !! waste a time betullah biarkan blog seminggu cmtu -.-"

Ain said...

Haha...lawak lah ^^

Esyah Amirah said...

Haha Saye Pernah Jugak Terfikir Cmnie

Eimah Lolo said...

Adoi !
Terase gile -.-''
Mcm kne sindir aje ni .
Huhuhu . Hahaha XD .
Memang pnah pun jadi mcm ni .
Memang xtau apa maksud CREDIT .
hehe . ape2 pun , thanks gtau .