Freebies - Doodle Pakai Purdah





Salam semua . Selamat tengahari.

siap jugak zaty buat doodle pakai purdah ni tadi :)
harap korang suka doodle ni .. hehehe.


Okeyh, yang dah amek jangan lupa KOMEN ok.














*ops, memang zaty dh try nk wat bulu mata, tapi tak jadi =='



Thank You sebab baca entry ni . Jangan lupa like dan komen .

9 comments:

Ain Nurfatehah said...

Zaty , Aien nak request doodle perempuan makan aiskrim boleh ? Nak pompuan tuh , ada bulu mata , hee =)

hairy said...

heeeeeee..pkai songkok :p

Detective Fiqa said...

wahhh dia dah pandai dahh buat doodle :D hehehe

Nisha Izlyn said...

dia belajar buat doodle memang lah pandai

syifa D_Fa said...

wahh memang terbaik laah

mairah cadburry said...

ambi yg warne unggu tu tau :)