MEGA SALE BROOCH POLKADOT !!




Assalamualaikum ~ zaty nk bagitau korang , skrg zaty dh jadi Staff MRC :)

Sempena bulan ramadhan , zaty nk buat promosi Brooch Polkadot dengan harga yg sangat berpatutan !! SALE ini start 1 Julai sehingga 30 julai . jadi, cepat2 lah order sebelum 30hb .

harga promosi :
6pcs - RM10

untuk HARGA BORONG :
55pcs - RM50
115pcs - RM115


*harga brooch tidak termasuk kos penghantaran. 


Penghantaran melalui POS LAJU .
SEMENANJUNG : RM6
SABAH/SARAWAK : RM9

Bayaran melalui BANK-IN sahaja .


boleh pakai brooch ini di hari raya atau memberi cenderahati kepada rakan2/ibu/guru2/lain2.




tkn gambar kt bawah ni untuk order ! :)





Thank You sebab baca entry ni . Jangan lupa like dan komen .

5 comments:

Nisha Izlyn said...

klau beli 1 je x leh ke ?

Esyah Amirah said...

Zatyy Nakk , Nnti Bgtau Blk Ek

Kyaro Ru Rushie said...

zaty , saya nak tanya ni ,
kalau nak beli 2 bape ek ?
kalau nak bayar guna post mcm mne ?
sbbnye saya xreti bank-in ...