Alahaii , Geramnyee :3


Assalamualaikum . 
fuhhhhhh, geram gile ni.
semalam zaty pinjam card reader kakak zaty.
tibe2 , bende tu hilang tadi !!!
dah la harga smpai RM40.

padahal bende tu ade je sebelah zaty. sape pulak lh yg bawak lari.
zaty pon carik lah card reader tu satu umah. smpai cari kt dlm bilik air.
cari kt luar umah pon takdek. nasib baik mase tu kakak zaty belum balek skola.

tapii, tgh cari tu.. kakak zaty balik. zaty menyorok .. taknak nanti dia tanye "MANA CARD READER?" hohoo, takut la. nnti kene ganti pulak RM40..

dah sampai kat meje lappy ni. akak zaty ade dlm bilik air.. nasib baik ><
zaty duduk kejap atas krusi. pastu, zaty saje je nak BERDIRI atas kerusi depan lappy ni.
tengok2 ,, ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!
card reader tu ade kat tempat Printing !!!!! 
sebab tempat printing tu ade tempek kat dinding.
penat je zaty cari smpai kat luar umah.. 
padahal card reader tu ade dekat je dgn lappy ni =='

memang panasssssssss hati ni..
cube tgk gambar card reader yg degil ni :-



alhamdulillah, nasib baik dah jumpa !
kalau takkk, kene kumpul duit laaaa.  
zaty pon taktau lah sape yg letak card reader tu kat situ..
memang pelik laa .. :/ 


Thank You sebab baca entry ni . Jangan lupa like dan komen .

1 comment:

Fisya Isha said...

alahai..cian die.. fisya pun pernah jugak...last-2 jumpa dkt tangan sndiri =='