KSB - Dengki & Takut


Assalamualaikum .
Alhamdulillah , dapat buat jugak edit tadi .. 
edit punye edit demi untuk Part yg ni. hahah
Tajuk kali ni memang ade dikalangan blogger. 
zaty pon pernah kene jugak.

apa yang DENGKI ?
- dengki sebab blog org lain lawa.
apa yang TAKUT ?
- takut meminta maaf .

korang just baca kat bawah ni.
*tekan gambar supaya boleh lihat dgn lebih JELAS*








okeyh , yang HANA tu. sebenarnye ialah NO NAME
dia tidak mahu orang ramai tau yg sebenarnye dia tu adalah no name.
sebabtu lah die menyamar ckp macam tu.
dan sebabtu lah tajuk kali ni DENGKI DAN TAKUT.

rasanya , kita tak perlu nak DENGKI dgn apa yg org lain ada.
dan, tak payah la nak jadi mcm NO NAME tu..

harap lepasni , takdek lagi dah ade org buat ayat mcm tu kat cbox zaty.
atau cbox2 di blog yang lainn .

KORANG PERNAH KENE JUGAK KE ? 


Thank You sebab baca entry ni . Jangan lupa like dan komen .

9 comments:

Cik Bunny said...

puas terkena. bagi Cik Bunny, kalau setakat nak menyakitkan hati org lain tu malas nak layan. makin dilayan, makin menjadi ~.~

cik kiera said...

pernah kene , ands teruk dari itu tyme nga buad GA , mcm-2 la dihine nye --'

Hana said...

terasa -,-'' HANA -,-'''

Iza Zaty said...

@Hana wakaka ,, dah takdek nama nak buat larh :3 kalau dia sendiri yg buat baru lah terasa.. ermm

nadia farhana said...

biasa lah orang macam2 ragam..sabar yer

CharlieAngleo said...

adehh..apelah dengki sangat..tak de keja yang lebih berfaedah ke nak buat..ape2pun..sabar je la dik ye..adat manusia..:)

♥ainie muniera♥ said...

sight budak2x -_-' pelik2x jek budak skrg ni .