Tak sabar nak tengok RunningMan episod minggu ni




Assalamualaikum . 
siapa selalu sangat tgk cite Running Man ni? yeahh , best ken ! :D 
episod yg minggu lepas punye rasa tak best pulak sebab zaty dah tengok kat lappy sebelum episod tu diTayangkan. jadi rasa tak best lah sebab dh tgk. haha
Episod minggu ni rasa-rasa nya mengenai ape pulak ye?
wahh, tak sabar nak tengok ! hehehe.

korang paling suka peserta yang mana ? zaty suka peserta yg ni ;

Huhh , diorang ni memang OHSEM !!!

esok khamis, pastu jumaat .. hahaha , TAK SABAR NAK TENGOK !
kahkahkahh . okeyh bye.

#Jom Order Brooch Polkadot Di Sini#


Thank You sebab baca entry ni . Jangan lupa like dan komen .

7 comments:

Nur Jannah . said...

Hehehe :D Jannah tak pernah tngokk ^^ Hohohoho!

Mizz Wenn said...

minat Kwang Soo , hahaha XD

Mizs ShEmA said...

running man daebak!!ade episod 1 smapai 101!!!bez giler!!ske sume kcuali suk jin haha :) paling ske HAHA N GWANG SOO :)

♥fie yasmin♥ said...

best kan running man.tengok sambil terbahak-bahak. anyway anda di tag. jom join

http://sweetlove-sweetsourlife.blogspot.com/2012/07/1st-giveaway-by-fatin-fatini.html

Wan Nur Farhani said...

running man the best .. suka Yoo Jae Suk je .. muka dia cute arr ..!