Buat Biskut Milo Guna Iron


Assalamualaikum .
 tadi saje saje je belek2 gambar kt page Tiz Zaqyah.
pastu, ternampak gambar cara2 buat biskut milo hanya menggunakan IRON jee .
perghh, nanti zaty nk buat laa :D

kalau korang nk buat jugak, tengok step2 kat bawah ni k :-



1. Pastikan serbuk milo di dalam pek tersebut rata
(kalau tidak, tak cantik bentuknye)
2. kemudian panaskan iron ke tahap 3 atau maksimas .
PERHATIAN !!! lapik dahulu pek tersebut dan iron la seperti biasa .


tadaaa , dah siap ! :)


#jom lah try ! mesti sedappppp :D


Thank You sebab baca entry ni . Jangan lupa like dan komen .

11 comments:

Cik Rongoks said...

huhuhuhu..tak penah tgk lagi cara cmni.

Miss Fifi said...

sdp nie..dulu slalu buat mse kt asrama :)

diera_nadiera ulalaaa~ said...

^_^ yumyy2...da lame xbuat cam nih..muhahaha
ti nak buat jugaklahh.. ^_^

Phat said...

xde milo kat umah ada nescafe je

kechik said...

hahaha ni dak2 dok ostel selalu ler buat... bukan main keras.. hahah!

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

OOOOOO...baru tahu , hahaha...

shera said...

hihih ... boleh ke ? Zaty dah try ?

Iza Zaty said...

@shera belum try lagi. takdek pek milo cm tu. nnti nk beli. hehe. tapi, menjadi tau. kwn zaty ckp rasa cm coklat cadbury :)

Fisya Isha said...

waaa...nak cube le ...hehe