Contest MEGA 2012 Hazwan Hairy



*JOM JOIN!! klik baner k*

Salam . nak cube nasib je join contest ni XD
suke hati la zaty menang ke kalah tapi
best join contest dri blog yg cukup popular ni =D
*btw, dh lama follow blog abg Hazwan.

hadiah dia? pergh,best kottt



Trofi  x1

Jam tangan lelaki /perempuan x3
Wang tunai rm10 x2
Wang tunai rm5 x1 
Sijil Penghargaan  x5
Penanda buku khas x5
Penanda buku sponser x5 


hadiah memang terbaik! .,msti best sape yg dpt hadiah tu.
--> dh rasa dlm hati ni mesti tak menang. 
tengok la peserta2 lain.. hebat2 je header diorang ^^ hahaa

*pleasee , header sape yg hebat tu.. sila undur diri.
kasi can kat orang yg tak pernah menang contest ni XD



okeyh, ni header zaty ;-



header ni, boleh la dikatakan 'OKEY SIKIT' sebab zaty yg buat .
hasil titik peluh sendiri, penat tau tangan buat header ni --' haha
zaty mmg suka jenis yg simple2. okeyh, warna purple mmg zaty suka .
background blog pon dh purple, x kan header dh letak warna OREN ? APAKAHH ??  dengar ckp zaty ni ye abg hazwan ..

"biar header buruk, jangan hati buruk" ..

hehee *PEACE 

Itu je la nk cite pasal header ni. hanya nak CUBA NASIB je .
kalau kalah, ok.. takpe :) dh memang biasa kalah2 ni. hahaha!



disebabkan tuan punya contest yg ajak zaty..  zaty join jela . 
kot2 dia ajak sebab dh nampak header zaty  ... WAW !
haha.. Mk SyahirZul De Alexis .. mohon jgn undur diri :P

okeyh .. bye-bye . 

Thank You sebab baca entry ni . Jangan lupa like dan komen .

10 comments:

Si Matatajam said...

Gud luck dik... Akak pun rasa nak join gak...

Aida Omar said...

header simple tapi cun.. memang melambangkan tuannya :) cute.. good luck dik ^^

hairy said...

pewiitt!!! dak femes ni support..tq sgt2 tau terharu gila...all the best tuk anda..nnti sma2 promte ;-)

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Untunglaaa header dia comel:)

Mk Syahir said...

tau la header wa buruk..tu yg xkasi tarik diri tu kan?huhuhu

MISS Z BERCELOTEH said...

Assalamualaikum...

GOOD LUCK!!!!

Miss z tak ada FB,
tapi miss z dah like header anda guna FB adik hehehe..

Kalau sudi LIKE lah header miss z juga eh :)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=470412479636177&set=a.470077823002976.115444.294357500575010&type=1&theater

Eyqa Lovetta said...

guud luck.. jemput join blog yer..

http://eyqaloving.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-nak-entry-aku-di-like-by-anna.html