Freebies - Doodle Oggy


Assalamualaikum .
sape suka tengok cite Oggy ni? YEYY, KITA SAMA :)
hurm ,tak sangka.. abg Wan Hazel pon suke tgk. wakakaka..
haha.. disebabkan minat tu, tadi zaty dh siapkan doodle Oggy pelbagai warna XD
kahkahh , lawak la kalau kulit oggy tu warna lain . cube bayangkan ~ hehe. 


okeyh , korang boley amek .. tapi, KOMEN tau :)
#boleh bgi pendapat jugak tentang doodle ni#

|
|
|
|
V














Thank You sebab baca entry ni . Jangan lupa like dan komen .

11 comments:

Miss NR said...

Cantiknya...akak semakin mahirlah buat doodle sekarang ni! Lepas ni bolehlah buat doodle secantik doodle Fizgraphic..hihihi :D

Aida Omar said...

macam pelik je oggy lain kaler.. haha.. eh kita sama suka katun tu.. :P untung pandai lukis doodle dari aida tangan batu baru lukis mata dah failed. hehe.

btw.. memang cute doodle iza nie :)

ardini asri said...

cntik doodle..wakaka peliknya kulit oggy bila wrna lain

Si Matatajam said...

Anak akak mmg suka sgt ngan Oggy ni.. Akak amik satu na..

Nur Adilla Shahirah said...

Cantik ah. ambil yang warna biru satu

Najla Najihah said...

Wah ! cntk , cntk & CANTIK ! Saya pun suka 0ggy gak ! Wha , lelama nnti mesti zaty pandai wat doodle cam fizgraphic :D Teruskan yeah !

noor nadhirah said...

hehehe...nakal2 semua dlm doodle tu.. :D
cute lah... :))

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

kaler pink tuh dah macam pink panther dah YM nengok, hehehe...cute!

hairy said...

comel!! haha...naknak