tak tidur semata-mata untuk bersahur =D





Sebab dh selalu sangat bangun lambat time cuti .,
zaty tak tidur smalam :3 Dan, pukul 4:30 pagi tlg mak zaty masak..
huhuu,, tu yang best. dapat tolong mak ^^ hehe


Kalau zaty tidur , MESTI LA TAK DPT SAHUR ! cuti2 ni,
pukul 10 pagi baru bangun ! haha :3


Kalau tak sahur... mestila sakit perut :| hurm,,
selalu sgt jadi tahun lepas. tak sahur je, sakit perut !
tapi , Kalau sahur, tak sakit pulak =D

bulan ni, time cuti , mesti kene jaga malam !
dh try tidur awal.. tapi, BANGUN LAMBAR jugak .__.

Ade sape nak kongsi tips cara bangun awal masa cuti skolah ni ?
kalau ade, bagitau di komen tau =D 



Thank You sebab baca entry ni . Jangan lupa like dan komen .

9 comments:

~cik tiEra~ said...

specific tips tiera xtau.tp penah dgr org kata,sebelum tido,niat nk bangun awal pg/niat nk bangun kul bpe.insyaALLAH boleh:)

kuasa niat kn sgt baik.try lah.tiera xpnh try sbb mmg jenis bangun awal.tdo lmbt cmne pown mesti bangun awal pg

Budakkoko said...

Lorrhh, sama lah ! sahur semalam pun xtido :D takut tak sedar punya pasal, rela kot tak tdo . NGEHNGEH .

Cik Fie said...

ala..kesian dia..saba jela.. :(

Fatin Shafini said...

Zaty buad lha tutorial cbox macam blog Zaty :)

Cik Rongoks said...

pemenang segmen kad raya dah diumumkan :)

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/07/pemenang-segmen-kad-raya.html

Iefa Ujang said...

tips bangon awal ? ? ? letak kunci 2 jam serantak . jam loceng n fon . 1 letak tepi telinga , 1 letak jarak jauh ckit n xleh nk capai :)

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Hahhaa , boleh pulak cenggitu ye , haha;)