Zaty lupa yg harini puasa =='




Salam .. huhh, zaty memang jenis pelupa pon.
sampai harini puasa pon zaty tak ingat .


OKEYH, CERITA NYA MACAM NI :


Petang tadi, mak zaty suruh beli bawang nak masak
untuk berbuka puasa .. Mak zaty bagi RM5 .

dah sampai kedai,, zaty cari lah bawang .. oke, dah bayar =D
ade lebih duit ... tengok2 , waauu.. ade KITKAT dekat
kaunter tu..



Zaty beli lah 3 kitkat nak makan =D *zaty suke sgt KITKAT!!
Okeyh, dah bayar duit kitkat . time nak balek umah tu, dalam
perjalanan , Zaty bukak la kitkat nk makan :P

tengah bukak tu, dlm fikiran zaty teringat yg zaty sahur
smalam
.. pastu,, baru teringat yg HARINI PUASA !!!

Huh, masa tu, taktau nak cakap ape !!
dah la dekat kawasan kedai zaty bkk kitkat tu ><

nasib baik lah zaty tak sumbar kitkat tu
dlm mulut,, kalau tak.... batal la. hihihih..

kenapa la zaty boleh terlupa yg harini puasa..
mgkin sebab dh lama tak puasa ..
puasa ken sekali je dlm setahun.

Dan, kenapa la time tu jugak yg zaty LUPA!
hahaha , sangat pelik ..

 Zaty beli 3 KITKAT , 1 buang sebab dh bukak ken.
2 lagi dh makan tadi --' adoiii..
RASA CAM MEMBAZIR !!! 


Tapi, tak ape.. NASIB BAIK lah zaty tak batalkan puasa.
hampir2 je .. tahun ni dh set dlm otak, NAK PUASA PENUH!!!!

*Ni baru lupe sikit.. nanti taktau laa --' hehe
Okeyh bye.. A'salam. Jgn lupa bangun sahur.
p/s : MINTAK-MINTAK LAH ESOK ZATY TAK LUPA TENTANG PUASA !!

Thank You sebab baca entry ni . Jangan lupa like dan komen .

10 comments:

Ain said...

Kalau 'ter' tak pe..^^

~cik tiEra~ said...

pasni jgn lupa lg ye zaty:)

selamat berpuasa

EYJA MASLIZA said...

Ish anak dara ni. Nasib baik sebelum ngap, kalau tengah ngap tetiba ingat. Ah, kacau nak ludah balik. Dahlah kat public pulak tu? agaga^^ Zaty-Zaty. Lepas ni jangan lupa lagi tauu :p (Y)

Ana Hanaa Daud said...

Hahhaa :) Lawaklah. Boleh jadi pengajaran ^^

Nur Jannah . said...

Selamat Berpuasa Zaty :D Jangan Lupa Lupa dah tau , hehe :D Nanti nyanyok ;p

ain - hazirah said...

Lain kali rajin2kan diri berpuasa sunat pd bulan rjab dan syaaban :)

Dimensi Siber said...

Kalu zaty makan pun x batal puasa..
sebab lupa kn..

HannaNabiella said...

haha, hanna pun mcm tu jugak dluw, tapi hanna punye lagi dhsyat, da abes mkan, knyg sume bgai bru teringat puase..hoho,,ter kan, xpew..dimaafkan..huhu

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

HAHAHA , boleh pulak .. haha .